Domovská stránka > J > Jak Snizit Uloziste Iphone?

Jak snizit uloziste iPhone?

Jak iOS a iPadOS optimalizují úložiště

Můžou se například odstraňovat některé položky, jako třeba streamovaná hudba a videa, soubory uložené na iCloud Drivu nebo nepotřebné části aplikací. Odstraňují se taky dočasné soubory a maže mezipaměť.

Přečtěte si více

Jak se zbavit položky jiné?

To "jiné" jsou právě data, která nebylo možné zařadit do těch předchozích kategorii. Typicky to bývá například mapa pro offline navigaci. Nic o navigaci nebo mapě nevím, ale když už o tom mluvíte, jak se toho teda zbavím? Použijete souborový manager, najdete v telefonu složku, a smažete jí. Jak smazat další systémová data? Pokud používáte starší verzi systému Android, máte možnost vymazat všechny soubory v mezipaměti jediným kliknutím. Přejdete do Nastavení - Úložiště - Data v mezipaměti - Vymazat mezipaměť a máte hotovo.

Jak smazat ostatní?

Jak uvolnit obsazené místo a zmenšit položku „ostatní“?

  1. Otevřete aplikaci Optimalizace.
  2. Vyčkejte, než proběhne kontrola.
  3. Pokračujte do sekce Čistič.
  4. Aplikace vám ukáže, kolik místa dokáže uvolnit.
  5. Klepněte na tlačítko Vyčistit.
Co je jiné v uložišti iPhone? Kategorie Jiné je velká a rozmanitá: zahrnuje systémové soubory, mezipaměť (cache), hlasy Siri (pokud jste si stáhli další hlasy), log soubory, aktualizace a mnoho jiných souborů. Za nadrozměrnou kategorii Jiné může častokrát streamování hudby a videa.

Jak uvolnit pamět na iPhone?

Co dělat:

  1. Otevřete v zařízení Nastavení a klepněte na Usnadnění.
  2. Nyní klepněte na Touch → AssistiveTouch.
  3. Zapněte tlačítko vedle AssistiveTouch.
  4. Nyní se vraťte zpět do Nastavení a klepněte na Obecné.
  5. Klepněte na Vypnout.
  6. Klepněte jednou na tlačítko AssistiveTouch.
  7. RAM byla na vašem iPhone úspěšně vymazána.
Jak promazat iPhone? Po vytvoření zálohy a ujištění se o jejím úspěšném vytvoření iOS zařízení od počítače odpojíme a v iOS pokračujeme do Nastavení > Obecné > Obnovit > Smazat data a nastavení. Opakuji, tato možnost kompletně smaže iOS zařízení a vrátí ho do továrního nastavení.

Jak zrusit uloziste iCloud?

Nejprve otevřete Předvolby systému a klikněte na „Apple ID“. V nastavení Apple ID vyberte na postranním panelu „iCloud“ a poté klikněte na „Spravovat“. Vyberte „Upravit plán úložiště“. Na stránce „Upgradovat úložiště iCloud“ klikněte na tlačítko „Možnosti downgradu“. Jak vymazat jine soubory? Pro tuto možnost stačí otevřít Nastavení -> položka Úložiště -> tlačítko Uvolnit místo. Následně Android nabídne pohled na soubory, které se chystá smazat, a také kolik prostoru se tím uvolní.

Tak jak smazat z mac jiné?

Kliknutím na „System Junk“ odeberete soubory „Other“. Kliknutím na „Skenovat“ prohledáte nevyžádanou poštu v systému Mac. Po skenování kliknutím na „Zobrazit“ zobrazíte náhled souborů „Jiné“. Zaškrtněte soubory „Další“, které chcete smazat, a klikněte na „Vyčistit“.

By Norean Gappu

Co je ostatní v úložišti? :: Jak vypnout AdBlock EDGE?
Užitečné odkazy