Domovská stránka > J > Jak Napsat Zprávu Přes Internet?

Jak napsat zprávu přes internet?

Posílejte a přijímejte SMS přes Google (z webu nebo PC)

  1. Na počítači nebo tabletu přejděte na stránku zprávy Google.
  2. Chcete-li posílat zprávy z prohlížeče, klikněte vpravo nahoře na “Messages for Web”; nebo si stáhněte aplikaci do PC.
  3. Na stránce Googlu bude třeba provést spárování s telefonem.

Přečtěte si více

Jak odeslat anonymni SMS?

Použijte anonymní SMS web

Na síti je a web specializující se na zasílání anonymních SMS. Jeho obsluha je velmi jednoduchá, zadáte své telefonní číslo, telefonní číslo příjemce a poté zprávu. A místo udělá zbytek! Musíte jen respektovat limit odesílání 145 znaků, aby byla žádost přijata.
Jak poslat SMS na mobil? Posílání a příjem SMS v aplikaci Zprávy

  1. Spusťte aplikaci Zprávy .
  2. Klepněte na ikonu plus .
  3. Do pole Komu zadejte jména, telefonní čísla nebo e-mailové adresy lidí, kterým chcete napsat zprávu. Také je můžete vybrat ze seznamu častých či všech kontaktů.

Také, jak poslat sms pod jinym číslem?

Prostřednictvím služby SMSspoofing.com tak můžete posílat zprávy do sítí všech českých mobilních operátorů. Díky tomu může být příští SMS, která vám přijde na váš telefon, ve skutečnosti psaná někým jiným než tím, kdo bude uveden jako odesílatel. Podle toho, jak napsat sms z pc? Bezplatné SMS brány a jejich základní funkce:

  1. www.poslatsms.cz. - zdarma do sítí operátorů O2, Vodafone a T-Mobile.
  2. www.sms-o2.cz. - automaticky rozpozná telefonního operátora z čísla (O2, Vodafone nebo T-Mobile)
  3. www.esemes.cz. - zdarma do sítí operátorů O2, Vodafone a T-Mobile.
  4. www.freesms.cz.

Co to znamená SMS?

Služba krátkých textových zpráv (zkratka SMS z anglického Short message service) je název pro službu dostupnou na většině digitálních mobilních telefonů. Zprávu lze posílat mezi mobilními telefony, jinými zařízeními, na pevné telefony nebo přes internet. Jak poslat sám sobe SMS? Bezplatnou SMS z Android lze poslat prostřednictvím prohlížeče v telefonu, případně k tomu můžete využít některou z aplikací na posílání SMS zpráv zdarma. Nejznámějším program na posílání bezplatných zpráv pro iOS i Android je WhatsApp. Klasickou SMS zprávu pak můžete odeslat například s dopomocí aplikace Chomp SMS.

Jak poslat zprávu ze skrytého čísla?

Ano, je možné poslat sms i ze skrytého čísla. Probíhá to úplně stejně, tj napíšeš zprávu, vybereš číslo a odešleš.. Ale jestli myslíš poslat smsku aby příjemce neviděl číslo odesílatele, tak to možné není. Použij SMS bránu operátora. Podle toho, jak poslat sms bez odesílatele? PoslatSMS.cz

Bezplatná sms brána s možností přiložit k textu obrázek a nastavit telefonní číslo odesílatele. Přes PoslatSMS.cz můžete posílat zprávy do všech českých sítí. Na stránce vás nebudou otravovat žádné reklamní sdělení a nemusíte ani k odeslání vyplňovat potvrzovací kód.

Jak volat pod jinym cislem?

Toho dosáhnete tím, že před číslo volaného zadáte kód #31# – například tedy místo na telefon 602123456 zavoláte na #31#602123456 a volaný nezjistí, kdo mu volá.

By Harriette Ciersezwski

Jak poslat zdarma SMS do O2? :: Jak napsat textovou zprávu místo iMessage?
Užitečné odkazy