Domovská stránka > J > Jak Napsat Textovou Zprávu Místo Imessage?

Jak napsat textovou zprávu místo iMessage?

Androidtextové zprávyiMessageZprávy

Před vyjmutím SIM karty z iPhonu

  1. V iPhonu přejděte do Nastavení.
  2. Klepněte na Zprávy.
  3. Nastavte službu iMessage na Vypnuto.

Přečtěte si více

Jak poslat textovou zprávu?

Jak používat Zprávy na iPhonu, iPadu a iPodu touch

  1. Otevřete Zprávy.
  2. Klepnutím na tlačítko Vytvořit vytvoříte novou zprávu. Nebo přejděte na existující konverzaci.
  3. Klepněte na textové pole a zadejte zprávu.
  4. Klepnutím na tlačítko Odeslat zprávu odešlete.
Lidé se také ptají, proč se mi nedoručí sms? Pozor, GSM síť spolehlivě indikuje, že SMS byla doručena do telefonu příjemce. Tedy že ji potvrdil GSM modul v telefonu. Druhá věc ale je, že operační systém může mít nějakou chybu, popř. být zahlcen a tu SMS si z GSM modulu nevyzvedne a neuloží ji v paměti, ani nezobrazí.

Jak poslat zprávu ze skrytého čísla?

Ano, je možné poslat sms i ze skrytého čísla. Probíhá to úplně stejně, tj napíšeš zprávu, vybereš číslo a odešleš.. Ale jestli myslíš poslat smsku aby příjemce neviděl číslo odesílatele, tak to možné není. Použij SMS bránu operátora. Jak poslat SMS bez odesílatele? PoslatSMS.cz

Bezplatná sms brána s možností přiložit k textu obrázek a nastavit telefonní číslo odesílatele. Přes PoslatSMS.cz můžete posílat zprávy do všech českých sítí. Na stránce vás nebudou otravovat žádné reklamní sdělení a nemusíte ani k odeslání vyplňovat potvrzovací kód.

Jak poslat anonym?

Pokud nepotřebujete trvalou e-mailovou adresu, tak poslouží například Guerilla Mail – www.guerrillamail.com – z téhle služby prostě můžete odeslat anonymní e-mail a mít jistotu, že chvíli po odeslání e-mailová adresa už nebude existovat. Podle toho, co znamená zkratka po? Popis: Výkaz zisku a ztráty je jednou z hlavních finančních výkazů společnosti, které vykazují zisk a ztrátu.

Když to vezmeme v úvahu, co znamená v sms jj?

Význam: JJ = zkratka pro "jo jo" - vyjadřující souhlas. V podstatě je to synonymum pro "ano". Při anglicky psaném chatu může označovat "just joking" - volně přeložitelné jako "dělám si srandu" - způsob jak dát adresátovi vědět, že to, co jsem napsal není myšleno úplně vážně. Co je to WTF? What The Fuck? – expresivní fráze používaná v online diskusích nebo hrách ve významu „Co to má sakra znamenat? “

Jak volat pod jinym cislem?

Toho dosáhnete tím, že před číslo volaného zadáte kód #31# – například tedy místo na telefon 602123456 zavoláte na #31#602123456 a volaný nezjistí, kdo mu volá.

By Jemina

Jak napsat zprávu přes internet? :: Jak poslat SMS na mobil?
Užitečné odkazy