Domovská stránka > J > Jak Odblokovat Iphone Bez Pc?

Jak odblokovat iPhone bez PC?

Pokud jste zapomněli přístupový kód pro iPhone na uzamčené obrazovce, můžete jednoduše využít výhody funkce Najít můj iPhone na iCloudu. Stačí si vypůjčit další zařízení od přátel a můžete přejít na iCloud.com a odemknout přístupový kód pro iPhone bez počítače.

Přečtěte si více

Jak odemknout iPhone bez Home Button?

Jděte do Nastavení → Zpřístupnění → Dotyk → Assistive touch a zapněte pomocí přepínače. Za předpokladu, že budete Assistive Touch používat pouze jako náhradu za Home button, lze nastavit, že po jednom klepnutí se virtuálně stiskne domovské tlačítko. A další otázka, jak odblokovat iphone 4? Odblokování je velmi jednoduché. Stačí na iPhonu provést jailbreak a přímo v telefonu prostřednictvím programu Cydia (zdroj neoficiálních aplikací) stáhnout aplikaci ultrasn0w 1.0-1. Tato metoda funguje i pro starší typy iPhonu.

Může se také zeptat, jak dát iphone do továrního nastavení bez hesla?

V libovolném prohlížeči přejděte na web Apple ID, kde můžete najít a kliknout na možnost Zapomněli jste Apple ID nebo heslo. Zadejte své Apple ID a odpovězte na bezpečnostní otázky. Poté můžete změnit Apple ID pro reset iPhone podle vašich požadavků. Jak odblokovat iPhone 8 Plus? iPhone X a novější, iPhone 8 a 8 Plus: stiskněte a podržte boční tlačítko a jedno z tlačítek nastavení hlasitosti, dokud se nezobrazí vypínací posuvník. Přetažením posuvníku zařízení vypněte. Připojte zařízení k počítači a držte při tom stisknuté boční tlačítko.

Také, jak obnovit smazane apple id?

Zkontrolujte Koš: Pokud jste soubor smazali na počítači s Windows, otevřete Koš a zkuste soubor najít tam. Klikněte na soubor pravým tlačítkem a zvolte Obnovit. Obnovte soubory na webu: Pokud hledaný soubor v Koši nevidíte (nebo chcete obnovit soubor, který jste smazali z jiného zařízení), přejděte na web iCloud.com. Jak si odblokovat telefon? Každý mobilní telefon s Androidem je propojený s účtem Google. V počítači si pak můžete otevřít nástroj „Najdi moje zařízení“, který kromě vyhledávání telefonu či dálkového spuštění vyzvánění zvládne telefon na dálku odblokovat nebo zablokovat.

Jak se dostat do zablokovaného telefonu?

Resetování gesta (pouze Android 4.4 nebo starší)

Po několika pokusech o odemknutí telefonu se na obrazovce uzamčení zobrazí zpráva Zapomenuté gesto. Klepněte na ni. Zadejte uživatelské jméno a heslo účtu Google přidaného do telefonu. Resetujte zámek obrazovky.
Jak odblokovat SMS? Je možné, že máte v telefonu nastavené blokování odchozích SMS zpráv. Pro zrušení blokování napište na displeji vašeho telefonu kód pro zrušení veškerého blokování #330*heslo# (jestliže jste dosud neměnili heslo pro blokování, použijte 0000). Tento kód odešlete jako hovor.

Také, kde zjistím své apple id?

Zvolte nabídku Apple  > Předvolby systému. Klikněte na Apple ID. Kliknutím na název kteréhokoli zařízení zobrazíte jeho podrobnosti, například model, sériové číslo a verzi operačního systému. Konkrétní informace závisejí na typu zařízení.

By Pardew

Jak přepnout klávesnici na en? :: Jak odblokovat iCloud účet?
Užitečné odkazy