Domovská stránka > J > Jak Odblokovat Zablokovany Iphone?

Jak odblokovat Zablokovany iPhone?

Jak odblokovat iPhone pomocí režimu zotavení

  1. Připojte iPhone k Macu / PC.
  2. Otevřete iTunes a připojte iPhone pomocí synchronizačního kabelu.
  3. Jakmile bude iPhone připojený, vynuceně ho restartujte (návod najdetev našem článku o restartování iPhonu)
  4. Ve výběru zvolte, že chcete iPhone „Obnovit„

Přečtěte si více

Jak zjistit heslo do Apple ID?

Můžete se také pokusit ho zjistit na webové stránce účtu Apple ID. Navštivte webovou stránku s účtem Apple ID, klikněte na „Zapomenuté Apple ID nebo heslo? “ a postupujte podle pokynů na obrazovce. Proč mi nejdou smazat fotky? fotky

Položky, které smažete, nebudou automaticky odstraněny z:

  1. Bloggeru,
  2. YouTube,
  3. Gmailu,
  4. místního úložiště (v případě stažení do zařízení iOS a Android 11 nebo vyššího).

Jak odstranit synchronizované fotky?

Jestliže jsou vaše fotografie synchronizovány s cloudovým úložištěm Googlu, použijte funkci »Uvolnit místo v zařízení«, aplikace vyhledá zazálohované fotografie i videa a nabídne vám jejich smazání. Kam ulozit Tajné fotky? V aplikaci Fotky Google můžete citlivé fotky a videa ukládat do složky chráněné zámkem obrazovky zařízení. Položky z uzamčené složky se nebudou zobrazovat v mřížce fotek, ve vzpomínkách, ve vyhledávání ani v albech a nebudou dostupné jiným aplikacím ve vašem zařízení, které mají přístup k vašim fotkám a videím.

Jak uzamknout aplikace?

Pro Android 10 a Android 9.0 Pie

Připněte obrazovku aplikace, abyste ji měli stále na očích, dokud ji neuvolníte. Otevřete Nastavení a zvolte Bezpečnost nebo Biometrie a bezpečnost > Další nastavení zabezpečení. Přejděte dolů na Pokročilé. Vyberte přepínač vedle Připnout obrazovky.
Jak nastavit heslo na aplikace? Vytvoření a používání hesel aplikací

  1. Přejděte do účtu Google.
  2. Vyberte Zabezpečení.
  3. V sekci Přihlášení do Googlu vyberte Hesla aplikací.
  4. Ve spodní části zvolte Vybrat aplikaci a vyberte aplikaci, kterou používáte Vybrat zařízení a vyberte zařízení, které používáte.
  5. Postupujte podle pokynů k zadání hesla aplikace.

Pokud jde o to, jak nastavit zámek aplikací?

Zapnutí zámku aplikace

Přejděte do nabídky Nastavení > Zabezpečení > Zámek aplikace > Zapnout, poté postupujte podle pokynů na obrazovce a nastavte heslo zámku aplikace a vyberte aplikace, které chcete zamknout.
Jak najít skryté album Xiaomi? Dobrý den, zkuste přejít do Galerie – Alba – ikona tří teček – Zobrazit pouze místní alba (zaškrtnout) a následně tradičně potáhnout směrem dolů pro zobrazení skrytých fotografií.

Můžete se také zeptat, jak zamknout album skryto iphone?

Vyhledejte album, které obsahuje fotografie, které si můžete vytvořit osobní alba pro správu fotografií. Krok 2: Klepněte na vybrat a klepnutím na fotografie skryjete a uzamknete fotografie v iPhonu. Vybrat Share ikonu a zasáhnout Skrýt možnost na panelu nástrojů a klepněte na Skrýt fotografii k potvrzení.

By Ditter

Jak Zaheslovat fotky? :: Jak Zaheslovat fotku?
Užitečné odkazy