Domovská stránka > J > Jak Odblokovat Iphone Bez Itunes?

Jak odblokovat iPhone bez iTunes?

Pak, ať už používáte Mac nebo Windows, můžete iPhone snadno odemknout pomocí iCloud, jak je uvedeno níže. Krok 1Otevřete prohlížeč v počítači a do adresního řádku zadejte www.icloud.com. Krok 2Když uvidíte stránku iCloud, zadejte svůj účet a heslo a přihlaste se k němu.

Přečtěte si více

Jak vypnout kód obrazovky?

Nastavení nebo změna zámku obrazovky

  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Zabezpečení. Pokud možnost Zabezpečení nevidíte, vyhledejte nápovědu na webu podpory výrobce telefonu.
  3. Chcete-li zvolit typ zámku obrazovky, klepněte na Zámek obrazovky.
  4. Klepněte na typ zámku obrazovky, který chcete použít.
Můžete se také zeptat, jak zamknout iphone se? Chcete‑li iPhone zase zamknout, stiskněte postranní tlačítko nebo tlačítko spánku (v závislosti na modelu). Když se přibližně po dobu jedné minuty nedotknete displeje, iPhone se zamkne automaticky.

Co delat kdyz nejde Face ID?

Vyzkoušejte ale i obnovu nastavení, pokud nefungoval restart.

  1. Zvolte Nastavení
  2. Klikněte na Face ID a kód.
  3. Zvolte „Povolit Face ID“, pokud tuto volbu nemáte aktivní jako způsob odemykání telefonu.
  4. Pokud funkce povolena je, zkuste ji vypnout a znovu zapnout.
Jak se dostat přes Face ID? Klepněte na Nastavení Face ID, podržte zařízení tak, abyste obličej měli přímo před ním, a klepněte na Začít. Podívejte se přímo na iPhone, aby byl celý obličej ohraničený rámečkem. Pomalým pohybem hlavy vyplňte zobrazený kruh. Po prvním nasnímání obličeje pomocí Face ID klepněte na Pokračovat.

Jak odemknout iPhone 12?

Chcete-li odemknout iPhone pomocí Face ID, podívejte se na něj a pak přejeďte prstem ze spodní části zamčené obrazovky nahoru. Nebo pokud je iPhone na stole nebo jiném rovném povrchu, můžete ho probudit zvednutím nebo klepnutím. Přejetím prstu od spodního okraje obrazovky nahoru se kdykoli vrátíte na plochu. Jak vymazat zablokovaný iPhone? Jak odblokovat iPhone pomocí iCloud

  1. Na jiném zařízení (třeba Mac nebo PC) přejděte k přihlášení na iCloud.
  2. Budete-li vyzváni, přihlaste se pod svým Apple ID.
  3. Přejděte do aplikace Najít iPhone.
  4. V horní části okna klikněte na Všechna zařízení
  5. Vyberte iPhone, který chcete vymazat.

Jak obejit zamek aktivace Apple Watch?

Aktivační zámek na hodinkách Apple Watch se automaticky aktivuje po nastavení Find My iPhone na jednom spárovaném iPhonu. Pokud nevidíte hodinky Apple Watch synchronizované s vaším účtem iCloud, můžete se rozhodnout je znovu spárovat. Jak vymazat Apple ID bez hesla? Odstraňte Apple ID z iPhone bez hesla deaktivací

Krok 1Ujistěte se, že jste již odhlásili Apple ID z jiných aplikací. Krok 2Přejít na Nastavení aplikaci a vyberte Aplikace a iTunes Store volba. Krok 3Klepněte na Apple ID a vyberte Odhlásit volba. Krok 4Poté přejděte na Nastavení aplikace a odhlaste se z iCloudu.

Jak zobrazit heslo Windows 10?

Klepněte na tlačítko Start a potom na příkaz Ovládací panely. V podokně Vyberte kategorii úkolů vyberte položku Uživatelské účty. Otevře se dialogové okno Uživatelské účty. Otevřete dialogové okno Uložená uživatelská jména a hesla.

By Rowney Wasim

Kdo je správce domény? :: Jak povolit BitLocker?
Užitečné odkazy