Domovská stránka > K > Kolik Pokusů Na Odemceni Iphone?

Kolik pokusů na Odemceni iPhone?

I když používáte Touch ID nebo Face ID, v jistých situacích přístupový kód budete stále potřebovat. Problém nastane ve chvíli, kdy vám telefon třeba nějakou dobu leží ve skříni. iPhone se zamkne po šesti špatných pokusech – to znamená přístup pouze k tísňovému volání, veškerý obsah zůstane nedosažitelný.

Přečtěte si více

Jak odemknout iPhone s rouškou?

Na iPhonu musí být nainstalován iOS 15.4 nebo novější. Otevřete Nastavení a potom klepněte na Face ID a kód. Sjeďte dolů a zapněte Face ID s rouškou. Po zobrazení výzvy klepněte na Použít Face ID s rouškou. Tak jak odemknout iphone bez kódu? Odemkněte iPhone pomocí iTunes

Otevřeme iTunes. IPhone připojíme k počítači pomocí kabelu USB. Tato metoda bude fungovat, dokud se nezobrazí okno, které označuje, že zadáme bezpečnostní kód, a důvodem je, že tento kód byl již v minulosti synchronizován s iTunes. Nyní odpojíme iPhone od počítače.

Jak smazat Zablokovany iPhone?

Jak odblokovat iPhone pomocí iCloud

  1. Na jiném zařízení (třeba Mac nebo PC) přejděte k přihlášení na iCloud.
  2. Budete-li vyzváni, přihlaste se pod svým Apple ID.
  3. Přejděte do aplikace Najít iPhone.
  4. V horní části okna klikněte na Všechna zařízení
  5. Vyberte iPhone, který chcete vymazat.
Také, jak odblokovat iphone 7 plus? iPhone 7 a 7 Plus: podržte boční tlačítko, dokud se nezobrazí vypínací posuvník. Přetažením posuvníku zařízení vypněte. Připojte zařízení k počítači a držte při tom stisknuté tlačítko snížení hlasitosti. Držte ho pořád stisknuté, dokud neuvidíte obrazovku zotavovacího režimu.

Co dělat když jsem zapomněla heslo na iPhone?

Když nemůžete heslo změnit nebo resetovat

  1. Přejděte na iforgot.apple.com.
  2. Zadejte svoje Apple ID.
  3. Zvolte možnost resetování hesla a vyberte Pokračovat.
  4. Vyberte, zda chcete odpovědět na bezpečnostní otázky, obdržet e-mail nebo zadat svůj klíč zotavení.
  5. Obnovte heslo podle pokynů na obrazovce.
Jak zmenit Pristupovy kód na iPhone? Na zařízeních bez Touch ID přejděte do Nastavení > Kódový zámek. Najdete tu několik nastavení a voleb: Vypnout kódový zámek: Klepnutím na tuto volbu kód vypnete. Změnit kód zámku: Zadejte nový šesticiferný kód.

Když to vezmeme v úvahu, jak odemknout iphone hodinkami?

Nastavení odemykání pomocí Apple Watch

  1. Otevřete na iPhonu aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Face ID a kód a zadejte kód.
  3. Přejeďte na volbu Odemknout pomocí Apple Watch a přepínačem vedle názvu hodinek tuhle funkci zapněte. Pokud na hodinkách není zapnutá detekce zápěstí, zobrazí se výzva, abyste ji zapnuli.
Jak se dostat přes Face ID? Klepněte na Nastavení Face ID, podržte zařízení tak, abyste obličej měli přímo před ním, a klepněte na Začít. Podívejte se přímo na iPhone, aby byl celý obličej ohraničený rámečkem. Pomalým pohybem hlavy vyplňte zobrazený kruh. Po prvním nasnímání obličeje pomocí Face ID klepněte na Pokračovat.

Jak odemknout iPhone 12?

Chcete-li odemknout iPhone pomocí Face ID, podívejte se na něj a pak přejeďte prstem ze spodní části zamčené obrazovky nahoru. Nebo pokud je iPhone na stole nebo jiném rovném povrchu, můžete ho probudit zvednutím nebo klepnutím. Přejetím prstu od spodního okraje obrazovky nahoru se kdykoli vrátíte na plochu.

By Schwejda Mcleish

Jak platit s Face ID? :: Jak zrušit zámek obrazovky iPhone?
Užitečné odkazy