Domovská stránka > K > Kolik Má Iphone 11 Palcu?

Kolik má iPhone 11 palcu?

Displej iPhonu 11 má zakulacené rohy, které kopírují jeho krásný zaoblený design a jsou vepsané v obdélníku. Když se obrazovka změří jako běžný obdélník, má úhlopříčku 6,06 palce, ale viditelná plocha je ve skutečnosti menší.

Přečtěte si více

Jak poznám že je iPhone nabitý?

Při nabíjení se na displeji zařízení zobrazuje vedle ikony baterie na stavovém řádku symbol blesku nebo na zamčené obrazovce ikona velké baterie . Jak na baterii iPhone? Jak se starat o baterii v iPhonu, nebo MacBooku?

  1. NEPOUŽÍVEJTE IPHONE MIMO ROZMEZÍ 0 - 35 STUPŇŮ
  2. NENABÍJEJTE BATERII V IPHONU S OCHRANNÝM KRYTEM.
  3. POUŽÍVEJTE KVALITNÍ NABÍJECÍ KABELY A ADAPTÉRY.
  4. AKTUALIZUJTE OPERAČNÍ SYSTÉM.
  5. NIKDY NEVYBÍJEJTE BATERII V IPHONU POD 20%
  6. NEBOJTE SE NABÍJET IPHONE ADAPTÉREM OD IPADU.

Můžete se také zeptat, jak zjistit stav baterie?

Otevřete Nastavení -> Baterie -> Kondice baterie.

Uvidíte dvě podstatné hodnoty, které potřebujete zjistit. Maximální kapacita baterie říká, kolik energie je baterie schopna pojmout oproti stavu, kdy je nová a to na základě reálného opotřebení.
Může se také zeptat, jak dlouho vydrzi baterie iphone 7? Samotný Apple na svých oficiálních stránkách uvádí u 5,5palcového modelu výdrž 1 260 minut na 3G telefonování a 780 minut při brouzdání internetem na téže síti.

Kdy vymenit baterii iPhone 7?

Kondice baterie pod 85% – Již nějaký ten rok máme v iPhonech (od iPhonu 6 výš) funkci „kondice baterie“. Tu naleznete v nastavení. Zde se vám ukazuje v jaké kondici se baterie nachází. Pokud kondice klesne pod 80%, iPhone vám sám začne informovat o tom, že byste měli navštívit iPhone servis. Také, jak prodlouzit kapacitu baterie iphone? Aktivita na pozadí.

Pokud chceš prodloužit výdrž baterie, můžeš vypnout funkci, která aplikacím umožňuje obnovování na pozadí. Přejdi do Nastavení > Obecné > Aktualizace aplikací na pozadí a zvol Wi‑Fi, Wi‑Fi a mobilní data nebo Vypnuto. Poslední volbou aktualizaci aplikací na pozadí vypneš úplně.

Jak zvysit vydrz baterie Apple Watch?

Aktivujte šetření baterie:

Když šetření baterie aktivujete, deaktivujete všechny funkce kromě zobrazování času. Pokud chcete šetření baterie deaktivovat, musíte své chytré hodinky Apple Watch vypnout a znovu zapnout. Přejeďte po displeji od spodního okraje směrem nahoru. Stiskněte procento nabití baterie.
Jak rychle klesa kondice baterie? Jakmile dosáhne kondice 80%, tak je baterie na výměnu, protože už jednoduše nevydrží co má. Moje zkušenost (můžete mít klidně jinou) je taková, že 80% se objevuje v momentě, kdy má telefon kolem 800 nabíjecích cyklů (plus mínus 100). Pokud vás čeká výměna, nezapomínejte na záruku.

Podle toho, kdy vymenit baterii na iphone?

Zcela nový iPhone ukazuje 100 %. V případě, že je kapacita pod 80 %, je dobré navštívit servis, aby provedl odbornou diagnostiku. Jakmile kapacita poklesne pod 60 %, není co řešit a je na čase baterii vyměnit. Druhou možností odhalení stavu baterie je zjištění počtu nabíjecích cyklů.

By Bil

Co znamená pojem výchozí brána? :: Jakou baterii má iPhone 11?
Užitečné odkazy