Domovská stránka > J > Jak Zrušit Zámek Obrazovky Iphone?

Jak zrušit zámek obrazovky iPhone?

Jak aktivovat nebo deaktivovat kód zámku telefonu

  1. V menu najděte „Touch ID a kódový zámek“: Stiskněte Nastavení. Stiskněte Touch ID a kódový zámek.
  2. Zvolte jednu z následujících možností: Aktivovat zamykání displeje: pokračujte bodem 2a. Deaktivovat zamykání displeje: pokračujte bodem 2b.
  3. Dokončete:

Přečtěte si více

Jak odblokovat iPhone bez hesla?

Odemkněte iPhone pomocí iTunes

Otevřeme iTunes. IPhone připojíme k počítači pomocí kabelu USB. Tato metoda bude fungovat, dokud se nezobrazí okno, které označuje, že zadáme bezpečnostní kód, a důvodem je, že tento kód byl již v minulosti synchronizován s iTunes. Nyní odpojíme iPhone od počítače.
Jak odemknout iPhone bez Home Button? Jděte do Nastavení → Zpřístupnění → Dotyk → Assistive touch a zapněte pomocí přepínače. Za předpokladu, že budete Assistive Touch používat pouze jako náhradu za Home button, lze nastavit, že po jednom klepnutí se virtuálně stiskne domovské tlačítko.

Co znamená pripojit k iTunes?

Připojte zařízení k počítači. Zařízení můžete připojit USB nebo USB-C kabelem nebo přes Wi-Fi. Informace o připojení zařízení kabelem najdete v tématu Synchronizace obsahu z iTunes na PC s vašimi zařízeními. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes. Tak kde si nechat odblokovat iphone? Obraťte se na svého operátora

  1. iPhone může odblokovat jenom váš operátor. Kontaktujte svého operátora a požádejte ho o odblokování. Může být nutné, aby váš účet splňoval kritéria pro odblokování. Vyřízení žádosti může trvat několik dní.
  2. Až operátor potvrdí, že je váš iPhone odblokovaný, postupujte podle návodu níže.

Jak odblokovat?

Zablokované telefony s Androidem

V takovém případě se zkuste na počítači přihlásit pod svůj Google účet a použít nástroj „Najdi moje zařízení“. Dokáže odblokovat či zablokovat telefon nebo jej v případě nouze uvede do továrního nastavení.
Také, co se stane kdyz dám iphone do tovarniho nastaveni? Obnovení továrního nastavení vymaže z iPhonu, iPadu nebo iPodu veškerá data a nastavení a nainstaluje nejnovější verzi iOS, iPadOS nebo softwaru iPodu.

Jak dát Apple Watch do tovarniho nastaveni?

Na Apple Watch klepněte na Nastavení > Obecné > Obnovit > Smazat data a nastavení. Pokud budete vyzvání, zadejte heslo. Pokud máte model GPS + Cellular, vyberte, jestli chcete odebrat mobilní tarif, nebo ho ponechat. Pokud budete chtít Apple Watch později znova spárovat s iPhonem, tarif si nechejte. Lidé se také ptají, jak najít iphone z jineho iphonu? Vyhledání zařízení v aplikaci Najít iPhone na webu iCloud.com

  1. V aplikaci Najít iPhone na iCloud.com klikněte na Všechna zařízení. Vyberte zařízení, které chcete nalézt.
  2. Chcete‑li najít další zařízení, klikněte na název aktuálního zařízení ve středu panelu nástrojů a poté vyberte nové zařízení ze seznamu.

Jak smazat iPhone na dálku?

Vzdálené vymazání vašeho zařízení nebo zařízení jiného člena rodiny

  1. V aplikaci Najít iPhone na webu iCloud.com klikněte na Všechna zařízení a vyberte zařízení, které chcete vymazat.
  2. Klikněte na Smazat [zařízení].
  3. V závislosti na tom, co chcete vymazat, proveďte jednu z následujících akcí:

By Pavlov

Kolik pokusů na Odemceni iPhone? :: Jak odblokovat iPhone přes jiny iPhone?
Užitečné odkazy