Domovská stránka > J > Jak Obnovit Sim Kartu T-Mobile?

Jak obnovit SIM kartu T-Mobile?

Jak na to?

  1. Zavolejte na Zákaznické centrum T-Mobile 800 73 73 73 (nebo 4603 ze sítě T-Mobile) a sdělte nám potřebné údaje.
  2. SIM kartu spolu s předvyplněnou objednávkou vám zašleme poštou, vy SIM kartu převezmete a případně kontaktujete naše Zákaznické centrum s žádostí o aktivaci.

Přečtěte si více

Co dělat když přestane fungovat SIM karta?

Restartujte mobilní telefon

Vypnutí a zapnutí mobilního telefonu je velmi jednoduchý a účinný způsob, který zabere na spoustu technických problémů. I v případě, že váš mobilní telefon nerozpozná SIM kartu, ho můžete vypnout a zapnout.
Jak znovu aktivovat SIM kartu Vodafone? V samoobsluze vodafone.cz/muj/ - v sekci Služby – Moje SIM / eSIM vyplňte v části Aktivace nové SIM 19místné výrobní číslo nové SIM a klikněte na uložit. V aplikaci Můj Vodafone - na hlavní stránce v části Další funkce - Zobrazit více zvolte Aktivaci SIM karty a naskenujte 19místné výrobní číslo nové SIM.

Jak aktivovat datovou SIM kartu?

v samoobsluze na muj.vodafone.cz, kde se přesunete do nabídky Služby – sim karta a telefon. Tady si pak najdete aktivaci telefonu, ve formuláři vyplníte 19místné číslo ze SIM karty, kterou chcete aktivovat, pak dáte uložit. Zbytek je už jen na operátorovi. Jak odblokovat mobilní telefon? Zablokované telefony s Androidem

V takovém případě se zkuste na počítači přihlásit pod svůj Google účet a použít nástroj „Najdi moje zařízení“. Dokáže odblokovat či zablokovat telefon nebo jej v případě nouze uvede do továrního nastavení.

Jak odblokovat SIM kartu Tesco Mobile?

Pokud třikrát za sebou zadáte PIN kód špatně, SIM karta se automaticky zablokuje. Pro odblokování Vaší SIM karty zadejte správný PUK. Jestliže zadáte PUK kód desetkrát za sebou chybně, Vaše SIM karta se definitivně zablokuje. V takovém případě kontaktujte zákaznickou linku Tesco Mobile a informujte se o dalším postupu. Jak získat nano SIM SAZKAmobil? Pokud potřebujete Nano SIM, musíte si ji objednat na stránkách operátora. Můžu získat zlaté číslo? Ano, Sazka Mobil nabízí ve svém eshopu „SIM karty ze speciální řady vybraných telefonních čísel“, a to za 1 000 Kč. Součástí je samozřejmě kredit ve výši 150 Kč.

Pokud jde o to, jak odemčít sim iphone?

Část 1: Jak odemknout SIM kartu v iPhone prostřednictvím aplikace Telefon

  1. Krok 1: Jděte do aplikace Telefon.
  2. Krok 2: Zahájení hovoru.
  3. Krok 3: Zadejte PIN PIN karty SIM.
  4. Krok 1: Spuštění aplikace Nastavení
  5. Krok 2: Klepněte na „PIN PIN SIM karty“
  6. Krok 3: Zapnutí nebo vypnutí PIN karty SIM.
  7. Krok 1: Otevřete nastavení v iPhone.
Můžete se také zeptat, co to je puk? PUK, neboli Personal Unlocking Key, je osmimístný bezpečnostní číselný kód, který slouží k odblokování SIM karty po opakovaném chybném zadání kódu PIN. Je-li PUK zadán desetkrát chybně, dojde z bezpečnostních důvodů k trvalému zablokování SIM karty a je nutné zažádat o novou.

Co dělat když jsem zapomněl PIN?

Spousta návodů na internetu radí, že byste si PIN k vaší SIM kartě neměli nikam psát, ani ho sdělovat rodině či někomu z vašich známých. Co ale dělat v případě, že ho sami zapomenete nebo vám někdo jiný telefon zablokuje? Nejjednodušším řešením je zadat číslo s názvem PUK.

By Falk Roessler

Jak odblokovat zablokovaný kontakt? :: Jak postupovat při zablokování SIM karty?
Užitečné odkazy