Domovská stránka > J > Jak Funguje Registr?

Jak funguje registr?

Registr zprostředkovává informace od uživatelů registru a doplňuje je o informace z veřejně dostupných zdrojů ve formě fulltextově tříděných informací, které jsou následně spárované ke kontrolovanému subjektu. Registr však díky autonomním účtům nemá přístup k datům zadaným uživatelem.

Přečtěte si více

Podle toho, co je bezvýznamový identifikátor?

„bezvýznamového identifikátoru“, který by byl jako neveřejný bezvýznamový identifikátor užíván výlučně k jednoznačnému určení fyzické osoby pro účely výkonu agendy, pro kterou byl přidělen. Podle toho, co to je asociace souborů? Asociace souborů je vztah mezi a typ souboru a podpůrná aplikace. Například dokument aplikace Word může být přidružen k aplikaci Microsoft Word. To znamená, když vy double-klikněte dokument aplikace Word, Microsoft Word soubor otevře.

Jak přiřadit soubor k programu?

Na panelu hledání zadejte typ souboru nebo typ odkazu, který chcete použít, a pak ho vyberte ze seznamu výsledků. Můžete zvolit, která aplikace může tento soubor nebo typ odkazu otevřít. Vyberte aplikaci a podívejte se, jaké typy souborů nebo typy odkazů může otevřít. Také, v čem otevírat soubory? Zobrazení souboru

  1. Přejděte na adresu drive.google.com.
  2. Pomocí svého uživatelského jména a hesla se přihlaste k účtu Google.
  3. Dvakrát klikněte na soubor.
  4. Pokud otevíráte dokument, tabulku, prezentaci, formulář nebo nákres Google, otevře se v příslušné aplikaci.

Jak nastavit aplikaci jako vychozi?

aplikaciaplikace výchozí

Někteří výrobci instalují své vlastní výchozí hodnoty a poskytují omezené možnosti provádění změn.

  1. Otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Vyberte Aplikace a oznámení.
  3. Vyberte Pokročilý.
  4. Vyberte Výchozí aplikace.
  5. Vyberte kategorii, kterou chcete změnit.
Jak nastavit otevírání souborů Android? Postup změny výchozí aplikace pro otevírání souborů je následující:
  1. Přejděte do nastavení telefonu.
  2. Klikněte na položku Aplikace a změňte zobrazení (záložku) na Vše.
  3. Najděte v seznamu aplikaci, která se vám sama otevírá jako výchozí aplikace pro daný typ souboru.

Jak nastavit výchozí aplikací pro PDF?

Kroky k nastavení aplikace Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC jako výchozí program pro PDF: Pravým tlačítkem klikněte na obrázek souboru PDF a potom vyberte možnost Vlastnosti. V dialogu Vlastnosti pro daný soubor klikněte na tlačítko Změnit. Podle toho, co je to evidence obyvatel? Evidence obyvatel je vedena v agendovém informačním systému a obsahuje zákonem stanovené údaje o státních občanech České republiky (dále jen "občan"), osobách, které pozbyly státní občanství České republiky a o cizincích, kteří jsou matkou, otcem, popřípadě jiným zákonným zástupcem, manželem, registrovaným partnerem

Může se také zeptat, jak se zapsat do registru obyvatel?

Tento proces je zahájen vyplněním formuláře "Žádost o výpis údajů z Registru obyvatel", který je zveřejněn na Portálu veřejné správy (v sekci Formuláře). Na základě vyplnění formuláře a jeho následným odesláním prostřednictvím informačního systému datových schránek je žadateli zpracován elektronický výpis údajů z ROB.

By Oliana

Jak restartovat MacBook Air? :: Jak otevrit editor registru?
Užitečné odkazy