Domovská stránka > P > Proč Navigace Nemluví?

Proč navigace nemluví?

Mohlo by pomoci s řešením: Restartovat wi-fi, případně přenastavení připojení k telefonu (zapomenutí síťě a její znovu připojení) Restartujte wi-fi router u vás doma. Reinstalace aplikace.

Přečtěte si více

Jak nastavit Mapy CZ v Android auto?

Pokud chcete využívat Mapy.cz v rámci Android Auto, pak musíte mít v telefonu nainstalovanou poslední verzi 9.0.0. Jestliže již Mapy.cz používáte, stačí provést aktualizaci v Obchod Play-Moje aplikace a hry-Mapy. cz-Aktualizovat. Nejnovější verzi lze také stáhnout a nainstalovat z Obchodu Google Play. Může se také zeptat, jak na iphone nastavit domov? Změna adresy domova nebo práce

  1. Na iPhonu nebo iPadu spusťte aplikaci Mapy Google .
  2. Klepněte na Uloženo. . V sekci Vaše seznamy klepněte na Označeno štítkem.
  3. Vedle položky Domov nebo Práce klepněte na ikonu Další Upravit domov nebo Upravit práci.
  4. Vymažte uvedenou adresu a zadejte novou.

Jaká je nejlepší navigace do mobilu?

NázevRecenze
1.Google Maps (Mapy Google)Android Pro iOS
2.WazeAndroid Pro iOS
3.SygicAndroid Pro iOS
4.Here We GoAndroid Pro iOS
4 další řádky Jak si stáhnout navigaci? Zapněte na mobilu aplikaci Mapy.cz. Klikněte na menu (tři vodorovné čárky) a vyberte Offline mapy. Vyberte mapy ke stažení a po stažení máte hotovo. Nyní můžete navigovat i bez internetu.

Jak otocit mapu?

Na trackpadu můžete použít také tažení dvěma prsty. Otočení mapy: Klikněte na ukazatel na kompasu a táhněte doleva či doprava nebo nahoru či dolů. Pokud jste mapu otočili, můžete se vrátit k orientaci severní stranou nahoru kliknutím na kompas nebo stisknutím Shift-Cmd-šipka nahoru. Jak otočit mapu Google? Pokud podržíte Shift nebo Ctrl a budete pohybovat myší, můžete mapu libovolně otáčet a naklánět.

Tak jak používat mapu?

V průběhu orientace musíte neustále vědět, kde v mapě se nacházíte. Pokud si nejste jisti, zastavte se a pokuste se stanoviště určit. Zorientujte si mapu. Podívejte se kolem sebe a zaznamenejte všechny výrazné body, plochy a linie, které jste schopni vyčíst z mapy. Jak nahrát GPX do mapy CZ? Autoři aplikace Mapy.cz k novince dodávají, že export do GPX je dostupný jak u dat k nově vyhledaným a sestaveným trasám, tak i u těch uložených v sekci Moje mapy. Novinku už můžete v mobilní verzi Map najít. Export se nachází v detailu trasy nad jejím Výškovým profilem. Vývojáři vzkazují, že se chystá i import GPX.

Jak otevřít GPX v mapy CZ Android?

bohužel do mobilní aplikace Mapy.cz není možné importovat GPX vůbec. Lze to jen na webu www.mapy.cz, přičemž poté, co přes Nástroje > Import GPX soubor naimportujete, je možné vpravo v menu uložit trasu mezi oblíbené do Moje mapy a synchronizovat do telefonu, kde ji pak uvidíte a půjde i otevřít.

By Sacha

Jak udělat Pruhledny obrazek ve Wordu? :: Jak nastavit trasu na Google Maps?
Užitečné odkazy