Domovská stránka > J > Jak Udělat Pruhledny Obrazek Ve Wordu?

Jak udělat Pruhledny obrazek ve Wordu?

Přejděte na Vložení > obrázek a přidejte obrázek do dokumentu. Vyberte obrázek, u kterého chcete změnit průhlednost barvy. Na kartě Formát obrázku vyberte Barva nebo Přebarvita pak vyberte Nastavit průhlednou barvu. Klikněte nebo klepněte na barvu obrázku nebo obrázku, který chcete udělat průhledným.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak vypnout tmavý režim ve wordu?

Ruční zapnutí a vypnutí tmavého režimu v Office Word, Excel a PowerPoint

  1. Krok 1: Otevřete aplikaci Office Word, Excel nebo PowerPoint.
  2. Krok 2: Klikněte na Soubor v nabídce a poté klikněte na ikonu možnosti otevřete dialog Možnosti aplikace Word / Excel / PowerPoint.
Podle toho, jak změnit barvu office? Na kartě Rozložení stránky v Excel nebo na kartě Návrh ve Wordu klikněte na Barvya potom klikněte na Přizpůsobit barvy. Klikněte na tlačítko vedle barvy motivu, kterou chcete změnit (například Zvýraznění 1 nebo Hypertextový odkaz), a potom vyberte barvu v části Barvy motivu.

Můžete se také zeptat, jak nastavit ve wordu tmavý režim?

Jak aktivovat nový tmavý režim

Chcete -li zapnout tmavý režim na plátně aplikace Word, klikněte na Soubor> Účet> Motiv Office> Černá. Chcete -li přepínat mezi barvou pozadí stránky v černé a bílé, klikněte na Zobrazit> Změnit režim. V tmavém režimu si všimnete, že dříve bílá barva stránky je nyní tmavě šedá / černá.
Jak dát Word do tmavého režimu? Pokud chcete zapnout tmavý režim, přejděte na Nastavení zařízení> zobrazení & jas. V části vzhledvyberte tmavě.

Jak udělat fotku Pruhlednou?

Průhledná oblast se dá vytvořit ve většině obrázků. Vyberte obrázek, ve kterém chcete vytvořit průhledné oblasti. Klikněte na Nástroje obrázku > Přebarvit > Nastavit průhlednou barvu. V obrázku klikněte na barvu, která má být průhledná. Jak udělat obrázek transparentní? Klikněte na obrázek, ve kterém chcete vytvořit průhledné oblasti. V části Nástroje obrázku klikněte na kartě Formát ve skupině Upravit na Přebarvit. Klikněte na Nastavit průhlednou barvu a potom klikněte na barvu v obrázku, kterou chcete nastavit jako průhlednou.

Jak zprůhlednit pozadí obrázku?

Odebrání pozadí obrázku

  1. Vyberte obrázek, ze kterého chcete odebrat pozadí.
  2. Vyberte Formát obrázku > Odebrat pozadínebo Formát > Odebrat pozadí.
  3. Výchozí oblast pozadí bude zbarvená purpurovou barvou, která ji označí k odebrání, zatímco popředí si zachová přirozené zbarvení.
Jak vypnout tmavý režim Windows? Klikněte na Start – Nastavení – Přizpůsobení. Na této obrazovce přepněte na záložku Barvy a rozbalte menu u volby Zvolit barvu. A zde přepněte na Tmavá. Následně si můžete i výchozí režim Windows zvolit Tmavý a režim aplikace také černý.

Podle toho, jak změnit barvy v outlooku?

Outlook. Otevřete novou zprávu. Na kartě Možnosti klikněte na Barvy a vyberte požadovanou sadu barev.

By Esteban Werley

Jak změnit pozadí v Outlook? :: Proč navigace nemluví?
Užitečné odkazy