Domovská stránka > J > Jak Spustit Aplikaci?

Jak spustit aplikaci?

Klikněte pravým tlačítkem myši na aplikaci a vyberte Spustit jako správce. Otevřete vyhledávací okno (ikona lupy vedle nabídky start), zadejte název aplikace, kterou chcete spustit.

Přečtěte si více

Jak aktivovat aplikace?

Opětovná instalace nebo aktivace aplikací

  1. V telefonu či tabletu Android otevřete Obchod Google Play .
  2. Vpravo klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.
  4. Vyberte aplikace, které chcete nainstalovat nebo aktivovat.
  5. Klepněte na Nainstalovat nebo Aktivovat.
Lidé se také ptají, jak pretahnout vše do noveho telefonu? Jedním z nejspolehlivějších způsobů, jak mít data ze starého telefonu i v novém, je synchronizace s účtem Google. Pokud této možnosti využíváte, nebudete muset řešit přenos kontaktů, událostí v kalendáři, elektronické pošty na Gmailu, poznámek v aplikaci Keep, úkolů v kalendáři atd.

Můžete se také zeptat, jak nejlepe zálohovat telefon?

Pokud chcete zálohovat data a nastavení telefonu, doporučujeme tento krok provést pomocí počítače s nainstalovanou aplikací Samsung Smart Switch pro PC. Aplikace ji možné stáhnout zde. Zapněte samotnou aplikaci a připojte telefon USB kabelem k počítači. Po krátkém načítání dojde k propojení obou zařízení. Pokud jde o to, jak zálohovat sms na google? Ruční zálohování dat a nastavení

  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Google. Záloha. Pokud tyto kroky neodpovídají možnostem nastavení ve vašem telefonu, zkuste v nastavení vyhledat slovo záloha nebo požádejte o pomoc výrobce zařízení.
  3. Klepněte na Zálohovat.

Jak skrýt ikony?

Zobrazit / skrýt ikony

Řešení je jednoduché - klikněte pravým tlačítkem myši na pracovní plochu a klikněte na Pohled. Poté zaškrtněte poslední možnost, show ikony na ploše. Pokud máte přeplněnou pracovní plochu a chcete skrýt své ikony, zrušte její zaškrtnutí opětovným kliknutím.
Tak jak skryt aplikací samsung? Přejděte na Nastavení - Displej - Domovská obrazovka. Druhá metoda: Stiskněte tlačítko nabídky v seznamu aplikací a vyberte Nastavení domovské obrazovky. Na konci seznamu klikněte na „Skrýt aplikace“. Zaškrtněte v nabídce aplikace, které chcete skrýt, a klikněte na „Použít“.

Jak dostat aplikaci na plochu Android?

Přidání na plochy

  1. Otevřete sekci Všechny aplikace. Další informace o otevírání aplikací
  2. Dotkněte se aplikace a přetáhněte ji. Zobrazí se obrázky jednotlivých ploch.
  3. Přetáhněte aplikaci na požadované místo. Zdvihněte prst.
Lidé se také ptají, jak se dostat do složky appdata? Existuje však jeden trik, kterým se do této složky přece jen dostanete. Klepněte na tlačítko Start, popřípadě se přesuňte ve Windows 8 do panelu Šém, klepněte na položku Hledat a do políčka pro vyhledávání zadejte řetězec %appdata% a následně vyberte ve výsledcích vyhledávání cestu ke složce Roaming.

Tak jak nastavit pruzkumnik souborů?

Ve výchozím nastavení se Průzkumník souborů otevře na rychlý přístup. Pokud chcete, aby se Průzkumník souborů otevřel na tomto počítači, přejděte na kartu Zobrazení a pak vyberte Možnosti. V seznamu Otevřít Průzkumníka souborů vyberte Tento počítač a pak vyberte Použít.

By Koziel

Jak obnovit aplikace? :: Jak zobrazit skryté soubory?
Užitečné odkazy