Domovská stránka > J > Jak Najít Ignorovane Zařízení Iphone?

Jak najít Ignorovane zařízení iPhone?

Spárování Bluetooth doplňku zrušíte tak, že klepnete na Nastavení > Bluetooth, najdete zařízení, jehož spárování chcete zrušit, klepnete na tlačítko informací a potom na Ignorovat zařízení. Tím doplněk odstraníte ze seznamu dostupných Bluetooth zařízení.

Přečtěte si více

Co znamená iPhone?

iPhone je mobilní zařízení od společnosti Apple, kombinující v sobě funkci telefonu a počítače. Jedná se o moderní přístroj, vybavený velkým dotykovým displejem a umožňující komunikaci na mnoha úrovních, spoustu funkcí, užitečných aplikací a také her. Co je lepší iOS nebo Android? Máte-li rádi možnost přizpůsobení designu systému telefonu, je pro vás Android jako stvořený. Zatímco iOS vám dovolí prakticky jen přebarvení do černé a bílé, u spousty Androidů si můžete nastavovat nejrůznější témata, která změní v celém systému jak písma, tak celkově jeho design.

Jak najit krabicku od AirPods?

Jakmile se do aplikace Najít přesunete, tak stačí kliknout na ikonu vašich AirPodů. V případě, že je pouzdro zavřené, tak se na mapě zobrazí jeho poslední známá poloha. Pokud však hledáte jen jedno sluchátko, které je v dosahu, tak se zobrazí přesná poloha sluchátka. Navíc můžete zvolit možnost pro přehrání zvuku. Lidé se také ptají, jak neztratit airpods? Jak tedy zabránit ztrátě AirPods?

  1. AirPods vkládejte do uší v klidu, nikoliv za chůze, a na místech, kde pod Vámi není otevřený prostor.
  2. Když sluchátka AirPods vyndáte z uší, neodkládejte je volně.
  3. Při příchodu domu dejte AirPods vždy mimo dosah dětí, a pokud možno je rovnou připojte k nabíječce.

Kde se nachazi iPhone?

Chcete-li své zařízení najít, přihlaste se na webu iCloud.com/find. Nebo použijte aplikaci Najít na jiném zařízení Apple, které vlastníte. Pokud se iPhone, iPad nebo iPod touch v seznamu zařízení neobjeví, funkce Najít pro něj nebyla zapnuta. Ale stále můžete ochránit svůj účet, i když jste nezapnuli funkci Najít. Jak Sparovat sluchátka iPhone? Provádíte-li párování sluchátek se zařízením poprvé po jejich zakoupení nebo po inicializaci sluchátek (sluchátka neobsahují žádné informace o párování), na vypnutých sluchátkách stiskněte a přidržte tlačítko POWER po dobu přibližně 2 sekund. Sluchátka se automaticky přepnou do režimu párování.

Podle toho, co delat kdyz najdu iphone?

Jak postupovat, když najdete ztracený iPhone

  1. Zkontrolujte nabití zařízení Prvním krokem při nalezení ztraceného iPhonu je zajištění jeho nabití.
  2. Je aktivní kódový zámek?
  3. Zkontrolujte Zdravotní ID.
  4. Zařízení v režimu ztráty.
  5. Zeptejte se Siri.
Lidé se také ptají, kdy vyšel iphone 13? září 2021 • 05:30

Nové iPhony 13 a 13 Pro jsou v předprodeji od minulého pátku. Do prodeje jdou dnes spolu s novými iPady. Model iPhone 13 Pro zlevnil o tisícovku a startuje na 28 990 korunách, větší model 13 Pro Max zlevnil dokonce o dva tisíce, kdy jeho cena začíná na 31 990 korunách.

Také, proč si vybrat iphone?

Moderní systém iOS

Nečekejte žádné záseky, pády aplikací či zpomalení odezvy. Sedne každému, protože je rychlý, uživatelsky přívětivý a také bezpečný. A jeho velkou výhodou je, že byl navržen přímo pro telefony iPhone, takže je zajištěna 100% kompatibilita a odladěnost.

By Ruthven Pittari

Jak vypadal prvni iPhone? :: Jak nastavit číslování stránek?
Užitečné odkazy