Domovská stránka > J > Jak Najít Ztracený Mobil Když Je Vypnutý?

Jak najít ztracený mobil když je vypnutý?

Android i iOS jednou za čas odesílají na vzdálené servery informaci o své poloze. Pokud jste si tuto funkci nevypnuli, můžete se v aplikacích Hledat (iPhone a iOS) a Najít moje zařízení (Android) zobrazit poslední známou polohu. Další možnost bohužel neexistuje a nalézt vypnuté zařízení jednoduše není možné.

Přečtěte si více

Jak najít doma vypnutý telefon?

Jak v budoucnu neztratit telefon doma, pokud je vypnutý? Nejjistějším způsobem je připojit speciální klíčenku, která vydá zvuk, jakmile někdo tleská rukama nebo píšťalkou. V tomto případě můžete vždy najítchybí zařízení u vás doma. Může se také zeptat, jak dohledat ukradený mobil? Vzdálené vyhledání, uzamknutí nebo vymazání

  1. Přejděte na adresu android.com/find a přihlaste se k účtu Google. Pokud máte více telefonů, v horní části obrazovky vyberte požadovaný telefon.
  2. Ve ztraceném telefonu se zobrazí oznámení.
  3. Na mapě uvidíte, kde se telefon nachází.
  4. Určete, co chcete udělat.

Tak jak najít telefon zdarma?

Find My Device je služba, kterou zdarma nabízí přímo Google a má ji téměř každý telefon s Androidem. Při hledání vám pomůže internet a GPS. Pokud GPS v telefonu nemáte zapnutou, můžete jej alespoň prozvonit nebo uzamknout heslem na dálku a poctivému nálezci poslat zprávu s kontaktními údaji. Jak najít vypnutý telefon Google? Chcete-li najít vypnuté zařízení Android, můžete použít službu Mapy Google a v extrémních případech se obrátit na operátora nebo donucovací orgány.

Když to vezmeme v úvahu, jak najít telefon podle imei?

Jak podle IMEI zjistit, jestli je telefon kradený

Pokud o mobil přesto přijdete a budete kupovat nový v bazaru, vyzkoušejte databázi kradených telefonů Policie ČR. Po zadání čísla IMEI se dozvíte, jestli je váš vyhlédnutý telefon právně v pořádku.
Jak najít doma telefon? Na stránce Find My Device nabízí mimo jiné možnost spuštění zvuku v zařízení. Můžete se tak vlastně sami prozvonit. Ještě jednodušší variantou, jak najít Android telefon jsou pak specializované aplikace, jednou z nich je právě Najdi telefon, která po svém spuštění, až do vypnutí reaguje na písknutí.

Jak zjistit polohu mobilu podle čísla?

Vyhledání telefonu podle čísla je možné pouze přes operátora

Sledování telefonu je totiž ve spoustě států, včetně Česka, nelegální. Nejenže tak neexistují žádné stránky nebo aplikace, které by vám vyhledání telefonu podle čísla umožnily, ale není to ani v moci Policie České republiky.
Také, jak vystopovat mobilni telefon? Kromě zobrazování historie polohy na mapách nabízí Google ještě speciální stránku pro případ, že telefon nemůžete najít. Jste doma sami a potřebujete jej prozvonit. Nebo vám jej ukradli a rádi byste jej dohledali. Přejděte na adresu www.google.com/android/find.

Jak najít mobil když je vybitý zdarma?

Když se vydáš hledat ztracený telefon, tak za to určitě nechceš utrácet peníze. Ideální volbou v takovémto případě může být třeba aplikace Najdi mi mobil, která ti bezplatně umožní najít polohu mobilu. K určení polohy mobilu využívá lokalizaci SIM karty - jde tedy o způsob, jak najít telefon podle SIM.

By Coltin Zolman

Jak najít ztracené zařízení? :: Jak zjistit IP adresa?
Užitečné odkazy