Domovská stránka > J > Jak Najít Lidi Podle Jejich Telefonní Číslo?

Jak najít lidi podle jejich telefonní číslo?

Hledání podle telefonního čísla

Je na adrese www.zlatestranky.cz, stejně jako papírový se dělí na žluté stránky pro firmy a bílé stránky pro soukromé osoby. Můžete tak hledat telefonní čísla, ale i podle telefonního čísla.

Přečtěte si více

Jak vystopovat mobilni telefon?

Stačí do vyhledávače Google napsat „najít telefon“ (případně jít přímo na stránku Najdi moje zařízení) a zobrazí se vám aplikace, v níž můžete zvolit libovolné zařízení propojené s vaším Google účtem a jeho polohu. Jak najít mobil podle GPS? Vzdálené vyhledání, uzamknutí nebo vymazání

  1. Přejděte na adresu android.com/find a přihlaste se k účtu Google. Pokud máte více telefonů, v horní části obrazovky vyberte požadovaný telefon.
  2. Ve ztraceném telefonu se zobrazí oznámení.
  3. Na mapě uvidíte, kde se telefon nachází.
  4. Určete, co chcete udělat.

Jak zabránit lokalizaci telefonu?

Re: Jak zabránit sledování telefonu,bez legrace.

Myslím, že nejjednodušší bude založit nový účet Google a telefon do továrního nastavení a potom vše s novým účtem. To by měla být opravdu jistota.
Jak dohledat majitele telefonního čísla? Poloha mobilního telefonu se zjistí snadno a zdarma, stačí k tomu program – aplikace Trackapartner, sloužící pro lokalizaci mobilních telefonů i osob. Poloha mobilu je vidět téměř hned. Samozřejmě je možné i zjištění polohy jiného mobilu podle čísla, nejen svého vlastního telefonu.

Jak na nekoho zjistit telefonní číslo?

Jednoduše jděte do Bílé stránky web a připojte jméno osoby (nebo jen příjmení) a také jeho město, stát nebo PSČ. Pokud by se jméno a telefonní číslo této osoby objevilo v papírovém telefonním seznamu v dané zeměpisné oblasti, uvidíte jej na tomto webu. Jak najít vypnutý telefon zdarma? Android i iOS jednou za čas odesílají na vzdálené servery informaci o své poloze. Pokud jste si tuto funkci nevypnuli, můžete se v aplikacích Hledat (iPhone a iOS) a Najít moje zařízení (Android) zobrazit poslední známou polohu. Další možnost bohužel neexistuje a nalézt vypnuté zařízení jednoduše není možné.

Pokud jde o to, jak zjistit polohu telefonu tajné?

Snoopza. Tento program vám umožní sledovat osoby prostřednictvím mobilního telefonu. Je to bezplatný program, s jehož pomocí můžete nahrávat hovory, sledovat polohy telefonu, zobrazovat textové zprávy, kameru, snímky obrazovky, ale také sociální sítě. Aplikaci musíte nainstalovat do přístroje toho, koho chcete sledovat Lidé se také ptají, jak najít telefon přes imei? Hledání telefonu podle IMEI je nejúčinnější v kooperaci s operátorem a policí. Pokud totiž došlo k odcizení mobilu, operátor může zabránit aktivaci telefonu s kradeným IMEI. Policie má zas kradené telefony vedené v databázi právě podle IMEI, což je unikátní číslo každého zařízení.

Jak vyhledat iPhone podle čísla?

Celý doporučený postup je tady: Přihlaste se na web icloud.com/find nebo k aplikaci Najít na jiném Apple zařízení. Vyhledejte své zařízení. Otevřete aplikaci Najít nebo jděte na iCloud.com a klikněte na Najít iPhone.

By Anastase Struckman

Jak zjistit jestli je telefon odposloucháván? :: Jak najít telefon zdarma?
Užitečné odkazy