Domovská stránka > J > Jak Získat Zpět Ukradený Facebook?

Jak získat zpět ukradený Facebook?

Musíte je požádat, aby navštívili www.facebook.com/recovera sdělili vám kód, který tam pro vás obdrží. Jakmile vložíte všechny kódy do příslušných rámečků na obrazovce, získáte přístup ke svému účtu a můžete znovu vesele „facebookovat“.

Přečtěte si více

Jak odemknout Zamceny Facebook?

Pokud se nemůžete přihlásit ke svému účtu z důvodu bezpečnostních kontrol a neobdrželi jste bezpečnostní kód k odemknutí účtu, použijte Security checks preventing login formulář. Zde také budete muset vysvětlit problém, kterému čelíte, a uvést e-mailovou adresu, na které vás společnost může zastihnout. Jak obnovit zablokovaný Messenger? V aplikaci Messenger jsme blokováni

Jediným způsobem, jak musíme znovu získat přístup, je požádat o pomoc společného přítele nebo mu poslat zprávu prostřednictvím jeho e-mailu, pokud ho známe.

Tak jak zrušit deaktivaci facebooku?

Postup je obdobný, jako v případě dočasné deaktivace účtu.

  1. Klikněte na ikonu vašeho účtu v pravém rohu.
  2. Vyberte Nastavení a soukromí
  3. Klikněte na Nastavení.
  4. Ve sloupci vlevo klikněte na Vaše informace na Facebooku.
  5. Klikněte na Deaktivace a odstranění.
  6. Zvolte Odstranění účtu.
Jak vypnout Facebook prohlizec? Klepněte na Nastavení upozornění a pak na Zobrazit další > Další upozornění. Napravo od Nabízená upozornění vyberte klepnutím Zapnuto nebo Vypnuto. Prohlížeč zavřete a pak znovu spusťte.

Pokud jde o to, jak obnovit facebook bez emailu?

Ke svému Facebook účtu se možná dostanete přes jiný e-mail nebo telefonní číslo, které máte uvedené u svého účtu. V počítači nebo mobilním telefonu, prostřednictvím kterého jste se přihlásili k Facebook účtu, přejděte na facebook.com/login/identify a postupujte podle pokynů. Tak proč mi nejde načíst facebook? Nedostupnost Facebooku nemusí být vždy způsobená výpadkem na straně sociální sítě. Může jít také o obyčejný výpadek vašeho internetového připojení. Pokud vám Facebook nejde, zkontrolujte nejdříve, jestli se vám načítají jiné internetové stránky a zda vám fungují další online služby.

Jak se přihlásit do Facebooku?

Přihlášení na Facebook je jednoduché, stačí vyplnit na úvodní stránce jméno, e-mail, heslo, pohlaví a datum narození. Poté nový uživatel může najít již zaregistrované přátele na Facebooku pomocí automatického prohledání mezi svými e-mailovými adresami. Dalším krokem je zadání střední a vysoké školy a zaměstnání. Tak jak zrušit účet na facebooku? Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na . Posuňte se dolů a klepněte na Nastavení. Posuňte se do oddílu Vaše informace na Facebooku a klepněte na Vlastnictví a nastavení účtu. Klepněte na Deaktivace a odstranění a vyberte Odstranit účet.

A další otázka, jak obnovit messenger?

To se dělá v prohlížeči v Nastavení. Odtud se dostanete do karty „Vaše informace na Facebooku“ (je vlevo v horní části obrazovky). Nyní zvolíte možnost „Stažení vašich informací“. Vyskočí na vás nabídka, kde zakliknete, že chcete stáhnout pouze zprávy.

By Lianna

Jak najít starý účet na Facebooku? :: Jak obnovit FB účet?
Užitečné odkazy