Jak získat zpět účet na Facebooku?
Musíte je požádat, aby navštívili www.facebook.com/recovera sdělili vám kód, který tam pro vás obdrží. Jakmile vložíte všechny kódy do příslušných rámečků na obrazovce, získáte přístup ke svému účtu a můžete znovu vesele „facebookovat“.
Jak můžu kontaktovat Facebook?
Neexistuje způsob, jak Facebook kontaktovat přímo
Facebook dodnes neposkytuje přímou uživatelskou podporu, to znamená, že veškeré své požadavky a stížnosti musíte řešit přes formuláře. Neexistuje e-mail, na který byste mohli napsat, ani telefon, na nějž byste v případě potřeby mohli zavolat. Jak se spojit s Facebookem? Z hlediska e-mailu jsou mi známy tyto adresy:
- [email protected] - určený pro ty, kteří u Facebooku spendují vyšší částky.
- Pokud u Facebooku neutrácíte balík, směřujte raději svůj dotaz v angličtině na [email protected], kde vám odpoví do 24 hodin bez ohledu na výši spendu.
Jak resit Zablokovany Facebook?
Pokud jste na Facebooku nebyli dlouho a heslo si již nepamatujete, klikněte na "Zapomněli jste heslo?" a postupujte podle pokynů na stránce. Klikněte na "Přihlásit". Tím obnovíte svůj starý účet. Pokud chcete, znovu si pročtěte aktualizované Zásady soukromí. A další otázka, jak ziskat zpet zablokovany facebook? Pokud byl vašemu příteli zablokován účet, musí daný uživatel podat odvolání z e-mailu, který byl spojen s jeho účtem na Facebooku. Nezapomeňte, že informace o účtu nesdělujeme nikomu s výjimkou držitele účtu a že na odvolání zaslaná jménem přítele nijak nereagujeme.
Pokud jde o to, jak obnovit facebookový účet?
Jak obnovím starý Facebook účet, ke kterému se nemůžu přihlásit?
- Přejděte na profil účtu, který chcete obnovit.
- Klepněte na a vyberte Podpora a nahlášení profilu.
- Vyberte Něco jiného a pak klepněte na Další.
- Klepněte na Obnovit tento účet a postupujte podle návodu.
email na facebook
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Když jsem nedávno zkoumal možnosti nastavení, tak tam mám pocit bylo i tohle. poslední Potkan007 18.05.2013 11:44 | Potkan007 | 18.05.2013 11:44 |
Pokud jde o to, jak zjistit kdo se mi hacknul na fb?
? Jak poznat, že máš hacknutý Facebook?
- Přijde ti e-mail, že sis změnil přihlašovací údaje (ale ty o žádné změně nemáš tušení)
- Máš potíže s přihlášením k účtu.
- Najednou sleduješ i lidi, které vůbec neznáš
- Na tvém profilu jsou příspěvky, které jsi nepřidával.
- V levém horním rohu části Chaty klepněte na svůj profilový obrázek.
- Posuňte se do dolní části stránky a klepněte na Nahlásit technický problém.
- Do textového pole napište popis problému, včetně toho, co jste dělali, když jste na problém narazili.
- Klepněte na Odeslat.
Tak jak odblokovat profil na fb?
Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na . Posuňte se dolů a klepněte na Nastavení. Posuňte se dolů na Okruh uživatelů a viditelnost a klepněte na Blokování. Vedle jména člověka, kterého chcete odblokovat, klepněte na Odblokovat.