Domovská stránka > J > Jak Získat Zpět Ztracená Data?

Jak získat zpět ztracená data?

Obnovení souborů z předchozích verzí

  1. Otevřete počítač tak, že vyberete tlačítko Start. a pak vyberete Počítač.
  2. Přejděte do složky, která tento soubor nebo složku předtím obsahovala, klikněte na ni pravým tlačítkem a pak vyberte Obnovit předchozí verze.

Přečtěte si více

Podle toho, jak obnovit data ze zálohy?

Obnovení zařízení ze zálohy na iCloudu

Měla by se objevit uvítací obrazovka. Pokud už zařízení máte nastavené, budete před jeho obnovením ze zálohy muset smazat veškerý obsah. Postupujte podle pokynů na obrazovce, dokud se nedostanete na obrazovku Aplikace a data. Tam klepněte na volbu Obnovit ze zálohy na iCloudu.
Jak obnovit Smazane fotky? EaseUS Data Recovery Wizard

Aplikace vypisuje obnovitelné soubory podle složek, ve kterých byly původně uložené. Případná obnova je otázkou jednoho klepnutí tlačítkem myši. Program EaseUS Data Recovery Wizard je k dispozici v několika verzích – bezplatná nabízí obnovu až 2 GB ztracených dat.

Také, co dělat když se mi rozbije displej?

Prasklý displej si můžete nechat vyměnit u odborníků (autorizovaných servisů), nebo se o to pokusit sami. Základem je, sehnat si náhradní sklo právě na váš typ telefonu. Dále budete potřebovat šroubovák (někdy je součástí balení náhradního displeje) a plastovou hrací kartu nebo přímo set na opravy telefonu. Jak obnovit smazané fotografie iPhone? Smazané fotografie nebo videa obnovíte takto:

  1. Otevřete Fotky a klepněte na panel Alba.
  2. Přejděte dolů, klepněte na album Nedávno smazané a pak klepněte na Vybrat.
  3. Klepněte na fotky a videa, které chcete zachovat, nebo klepněte na Obnovit vše.
  4. Potvrďte opětovným klepnutím na Obnovit.

Jak ziskat fotky z iPhonu?

Nejprve připojte svůj iPhone k počítači pomocí USB kabelu, který může přenášet soubory.

  1. Zapněte telefon a odemkněte ho. Počítač zařízení nenajde, pokud je zamčené.
  2. Na počítači vyberte tlačítko Start a pak výběrem položky Fotky otevřete aplikaci Fotky.
  3. Vyberte Importovat > Ze zařízení USB a pak postupujte podle pokynů.
Tak jak vypnout telefon s rozbitým displejem? Nepůjde-li vám telefon klasicky vypnout, proveďte vynucený restart či vypnutí. Případně zkuste také měkký reset – tedy vyjmutí baterie z telefonu. Tímto způsobem vypnete všechny spuštěné aplikace, čímž uvolníte paměť telefonu.

Můžete se také zeptat, jak vypnout zaseklý mobil?

Jde to, ale i kombinací tlačítek. U Androidu je to přidržení tlačítka pro zapínání a zároveň tlačítka pro ztlumení hlasitosti dokud telefon nezavibruje. Pak pusťte vypínací tlačítko a dál držte tlačítko pro ztlumení hlasitosti, dokud se neobjeví vykřičník. Jak vypnout zamknutý telefon? Telefon prostě zamrzl. Dobrý den, zkuste prosím cca 20 sekund podržet tlačítko napájení, případně podržet 20 sekund kombinaci tlačítek napájení a zeslabení.

Jak stáhnout fotky z mobilu na flash disk?

Řešení je v tomto případě velmi prosté. Opět vložte USB flash disk do počítače. Když si vyberete ke stažení například určitou fotku (nebo jakýkoliv další soubor), klikněte na něj pravým tlačítkem myši a vyberte možnost Uložit soubor jako.

By Affrica Laidley

Jak obnovit soubory z poškozené SD karty? :: Jak dostat data z Mrtvého telefonu?
Užitečné odkazy