Jak obnovit fotky z Messengeru?
Dalším možným řešením problému, jak obnovit zprávy na Facebooku, je podívat se do e-mailu, který máte připojený k vašemu facebookovému účtu. Pokud máte zapnuté zasílání všech upozornění, v e-mailové schránce můžete najít kopie smazaných zpráv.
Také, jak najít staré fotky na facebooku?
Jak na Facebooku zobrazit staré profilové nebo úvodní fotky?
- Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na a pak klepněte na své jméno.
- Klepněte na Fotky.
- Posuňte se dolů a klepněte na Profilové obrázky nebo Úvodní fotky. Pokud se vám neukážou všechna alba, další si můžete zobrazit klepnutím na [Počet] dalších alb.
Jak odstranit laik?
Jak odebrat To se mi líbí u stránky:
- Přejděte na danou stránku.
- Klepněte na Tohle se mi líbí.
- Klepnutím na Už se mi to nelíbí odeberte označení To se mi líbí.
- Otevřete přehled Činnosti a začněte psát Historie souborů a koš.
- Kliknutím na Historie souborů a koš otevřete příslušný panel.
- Přepněte jeden, nebo oba, z vypínačů Automaticky mazat obsah koše a Automaticky mazat dočasné soubory.
Tak jak skryt prispevky na fb?
V kanálu přejděte na příspěvek, který chcete skrýt. Vpravo nahoře u příspěvku klepněte na a vyberte jednu z těchhle možností: Skrýt příspěvek: Skryjete jeden příspěvek. Jak zobrazit Timeline? Jak zapnout kontrolu timeline nebo zkontrolovat nastavení kontroly timeline:
- Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na.
- Posuňte se dolů a klepněte na Nastavení.
- Posuňte se dolů na Okruh uživatelů a viditelnost a klepněte na Profil a označování.
Jak zobrazit Timeline na Facebooku?
Pokud si zapneš ikonu kontroly, Facebook ti pošle upozornění pokaždé, když tě někdo někde označí. Ty si pak na svém profilu pomocí záložky „Zobrazit záznamy o aktivitách“, kterou najdeš na své úvodní fotce, můžeš vybrat, jestli chceš příspěvek zobrazit i na své timeline, nebo ne. Jak se dostat na Timeline? Posuňte se dolů na Okruh uživatelů a viditelnost a klepněte na Profil a označování. Klepněte na Chcete kontrolovat příspěvky, ve kterých vás někdo označil, než se zveřejní na vašem profilu? Klepnutím vedle Kontrolovat příspěvky, v nichž jste označen(a) kontrolu timeline zapnete nebo vypnete.
Lidé se také ptají, kde najdu skryte prispevky?
Pod profilovým obrázkem klepněte na a pak na Záznamy o aktivitách. Posuňte se dolů na Zaznamenané akce a další aktivita a klepněte na Zobrazit zaznamenané akce. Nahoře klepněte na Filtry a pak na Kategorie. Klepněte na Skryto na profilu a zkontrolujte si to.
Similar articles
- Jak smazat fotky z Messengeru i druhé osobě?
- Jak stáhnout fotky z Messengeru najednou?
- Jak stáhnout vsechny Fotky z Messengeru?
- Jak ignorovat lidi na Messengeru?
- Jak se Odhlásit z Messengeru na jinem zarizeni?
- Jak nastavit na Messengeru Tmavý režim?
- Jak přeposlat zprávu z Messengeru?
- Jak smazat všechny konverzace na Messengeru?
- Jak smazat zprávy v Messengeru iPhone?