Jak znovu nainstalovat App Store?
Když nemůžete najít App Store
Pokud nemůžete ve svém zařízení App Store najít, možná máte zapnutou rodičovskou kontrolu. Upravte nastavení nákupů v iTunes a App Storu a ujistěte se, že jste pro volbu Instalace aplikací vybrali „Povolit“. App Store by se měl ve vašem zařízení zase objevit.
Co delat kdyz nejde stáhnout aplikace?
Pokud máte problém s aktualizací nebo stahováním aplikací z App Storu na iPhonu, iPadu nebo iPod touch, vyzkoušejte tyto postupy.
- Otevřete App Store a přihlaste se.
- Ruční aktualizace aplikace.
- Zkontrolujte způsob platby.
- Upřednostnění stahování
- Restartujte zařízení
- Kontaktování společnosti Apple.
- Otevřete aplikaci Nastavení.
- Klepněte na své jméno a pak na Média a nákupy.
- Klepněte na Zobrazit účet.
- Klepněte na Země/oblast.
- Klepněte na Změnit zemi nebo oblast.
- Klepněte na novou zemi nebo oblast a pročtěte si smluvní podmínky.
Proč mi nejdou stahovat aplikace na iPhone?
pozastavit a obnovit stahování
Pokud připojeni jste a internet vám sviští, jak má, můžete zkusit pozastavení a obnovení stahování aplikace. To na iOS a iPadOS učiníte přitlačením dané aplikace na ploše. Zde by se vám měly otevřít různé možnosti. Jak se prihlasit k App Storu? Otevřete aplikaci Nastavení. Klepněte na Přihlaste se k [zařízení]. Zadejte svoje Apple ID a heslo. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte šestimístný ověřovací kód, odeslaný na vaše důvěryhodné zařízení nebo telefonní číslo, a dokončete přihlášení.
Jak se prihlasit k Apple Store?
Vytvoření Apple ID na jiném zařízení
Chcete-li vytvořit Apple ID na Apple TV, zařízení s Androidem, chytré televizi nebo streamovacím zařízení, obvykle stačí postupovat podle pokynů na obrazovce a zadat celé jméno, datum narození, e-mailovou adresu nebo telefonní číslo a platební metodu. Proč nejde stáhnout aplikace zásilkovna? Vážení zákazníci, naše mobilní aplikace Zásilkovna z technických důvodů na straně Google zmizela z Google Play. Momentálně si ji proto nelze stáhnout ve verzi pro Android.
Můžete se také zeptat, co delat kdyz mi nejde obchod play?
Přejděte do Nastavení aplikace Obchodu Play a ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi. Je možné, že bude aplikaci nutné aktualizovat. Pokud máte aktuální verzi, zkuste vymazat mezipaměť aplikace. Pokud ani to nepomůže, vymažte z Obchodu Play nebo ze služeb Google Play veškerá stará data. Co delat kdyz nefunguje Google? Krok 1: Obnovte připojení k internetu
- Zkontrolujte, zda zařízení není v režimu Letadlo.
- Zkontrolujte připojení Wi-Fi.
- Zkontrolujte mobilní datové připojení
- Restartujte aplikaci Google.
- Restartujte zařízení
- Aktualizujte aplikaci Google.
- Vymažte mezipaměť aplikace Google.
- Vymažte data aplikace Google.
Jak zmenit lokaci telefonu?
Přejděte do nabídky AppGallery > Moje > Správce přenosných aplikací, otevřete Centrum přenosných aplikací, poté přejděte do nabídky Moje > Nastavení > Země/region > Změnit zemi/region > OK. Postupujte podle pokynů na obrazovce a proces dokončete.