Domovská stránka > J > Jak Dát Powerpoint Do Cestiny?

Jak dát Powerpoint do cestiny?

Klikněte na Soubor > Možnosti > Jazyk. V dialogovém okně Nastavení jazykových předvoleb Office vyberte v části Volba jazyků zobrazení a nápovědy jazyk, který chcete používat, a potom klikněte na Nastavit jako výchozí.

Přečtěte si více

Jak změnit Jazyk kontroly pravopisu?

Například tak, že najedete myší na okraj dokumentu a třikrát za sebou rychle stisknete levé tlačítko myši. Přepněte se na kartu Revize a zde ve skupině Kontrola pravopisu stiskněte ikonu Nastavit jazyk. Pokud máte název jazyka ve stavové liště, lze pro stejný výsledek klepnout na něj zde. Tak jak změnit jazyk v office 365? Přihlaste se do Microsoft 365 s pracovní nebo školní účet. otevřete podokno Nastavení a pak vyberte Změnit jazyk. V části Jazyk zobrazenívyberte ikonu tužky a v seznamu vyberte jazyk. Pokud chcete, můžete změnit taky změnit zobrazení časového pásma a času.

Jak přepnout funkční klávesy?

Funkce klávesových zkratek

Poznámka: Přepnete-li pomocí klávesové zkratky Fn + Esc „Zámek funkční klávesy“ na hodnotu Zapnuto, k aktivaci akcí funkční klávesy nebude potřeba stisknout klávesu Fn, včetně kláves Home a End.
Jak přepnout klávesnici na znaky? Změna klávesnice na počítači (s Windows) je nejsnadněji proveditelná tak, že podržíte levý alt, k němu zmáčknete shift. Klávesnice se bude přepínat mezi těmi, které jsou nastaveny v základu, většinou to bude klávesnice česká a anglická – pokud jste neprovedli změnu nastavení.

Jak prepnout klávesnici?

Je to navýsost prosté. Jediné co musíte udělat je současně stisknout levý Alt (ne pravý), který je umístěn nalevo od mezerníku a Shift (zde je jedno jestli levý, nebo pravý). A je to. Takže ještě jednou: zároveň stisknout levý Alt a Shift. Jak přeložit vyfocený text? Překládat vyfocený text umí Google Translate už delší dobu. Stačí v aplikaci text vyfotit, pak ho prstem zvýraznit a počkat si na překlad. V lednu Google uvedl také možnost překladu okamžitého (Word Lens): přeložený text na obrázku nahrazuje ten původní v reálném čase.

Jak stáhnout Google překladač do mobilu?

Vyhledejte pomocí klíčových slov „překladač google“ aplikaci v Obchod Play a klepněte na tlačítko Instalovat. Aplikace se do vašeho zařízení sama stáhne a nainstaluje. Poté ji můžete rovnou spustit. Jak nastavit automatický překlad? Můžete nastavit, zda Chrome bude nabízet překlad webových stránek.

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Dole klikněte na Rozšířené.
  4. V sekci Jazyky klikněte na Jazyk.
  5. Zaškrtněte nebo zrušte zaškrtnutí políčka Nabízet překlad stránek v jazycích, kterým byste nemuseli rozumět.

Pokud jde o to, jak prelozit aplikací?

Přidání překladů aplikace

  1. Otevřete službu Play Console a přejděte na stránku Hlavní záznam v obchodu (Růst > Přítomnost v Obchodě > Hlavní záznam v obchodu).
  2. V horní části stránky klikněte na Přidat překlady a poté v rozbalovací nabídce vyberte Přidat vlastní překlad.

By Aldredge Javens

Jak si přeložit stránku do češtiny? :: Jak vložit text do překladače?
Užitečné odkazy