Domovská stránka > J > Jak Zdarma Nainstalovat Windows 11?

Jak zdarma nainstalovat Windows 11?

Windows 11 byste měli najít v kanálu Dev. Ve Windows Update by na vás následně měla již čekat aktualizace na novou verzi operačního systému. Pokud se stažení aktualizace nepovedlo, zkuste ji najít ručně tlačítkem Vyhledat. Následně zadejte volbu Stáhnout/Nainstalovat.

Přečtěte si více

Jak nainstalovat Win 11?

Připojte USB flash disk nebo vložte disk DVD do počítače, do kterého chcete Windows 11 nainstalovat. Restartujte počítač. Pokud se počítač automaticky nespustí z média USB nebo DVD, pravděpodobně budete muset otevřít spouštěcí nabídku nebo změnit pořadí spouštění v nastavení systému BIOS nebo UEFI vašeho počítače. Jak nainstalovat Windows 10 na 11? Pokud upgradujete z Windows 10, doporučujeme počkat na oznámení ze služby Windows Update, že je upgrade pro vaše zařízení připravený. Pokud chcete zkontrolovat, jestli je systém Windows 11 pro vaše zařízení připravený, vyberte Start > Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Windows Update > Vyhledat aktualizace.

Kdy si budu moct stáhnout Windows 11?

Aby bylo možné na PC nainstalovat systém Windows 11, musí splňovat minimální hardwarovou specifikaci, přičemž některé funkce systému vyžadují specifický hardware. Plán nasazení upgradu se ještě dopracovává. Upgrady by měly začít na konci roku 2021 a pokračovat v průběhu roku 2022. Jak nainstalovat Windows 11 bez účtu Microsoft? Chcete-li nainstalovat Windows 11 Home pomocí místního účtu bez účtu Microsoft, postupujte takto:

  1. Spusťte počítač pomocí Windows 11 USB flash drive.
  2. Pokračujte stiskem libovolné klávesy.
  3. Klikněte na Next knoflík.
  4. Klikněte na Install now.
  5. Klikněte na I don't have a product key pokud přeinstalováváte.

Proč nejde nainstalovat Windows 11?

Instalace Windows 11 na zařízení, které nesplňuje minimální systémové požadavky na systém Windows 11, se nedoporučuje. Pokud se rozhodnete nainstalovat Windows 11 na nezpůsobilý hardware, měli byste být připraveni přijmout riziko, že dojde k problémům s kompatibilitou. Co udělat před instalaci Windows 11? Pokud chcete zkontrolovat, jestli je Windows 11 připravený pro vaše zařízení, přejděte do Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > služba Windows Update a vyberte Vyhledat aktualizace. Pokud je upgrade pro vaše zařízení k dispozici a chcete pokračovat, stáhněte a nainstalujte ho.

Lidé se také ptají, jak nainstalovat windows 11 z usb?

Vytvořte zaváděcí USB ve Windows 11

Nejprve se ujistěte, že máte soubor Windows 11 ISO. Poté stáhněte Rufus a nainstalujte jej do počítače. zapnout Rufus ve vašem systému a klikněte na možnost ”Přístroja vyberte USB. Poté ve select boot (Výběr spouštění), vyberte soubor Windows 11 ISO.
Jak nainstalovat Windows 11 na slabší počítače které nesplňují TPM procesor? Jak nainstalovat Windows 11 na nepodporovaný hardware

  1. Spusťte editor registrů
  2. Vyhledejte v registrech adresu HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\MoSetup.
  3. Zde vytvořte novou hodnotu typu DWORD, pojmenujte ji AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU a hodnotu nastavte na 1.
  4. Restartujte počítač

Můžete se také zeptat, jak dlouho trva instalace win 11?

Pro porovnání, čistá instalace Windows 11 na mém novém rychlém stolním pc trvala cca 20 minut.

By Billen Cuttler

Jak aktivovat Office 2021 zdarma? :: Jak aktivuji SIM kartu?
Užitečné odkazy