Domovská stránka > J > Jak Propojit Whatsapp S Ipadem?

Jak propojit WhatsApp s Ipadem?

Spusťte WhatsApp na svém ‌iPhonu‌. Vyberte Nastavení -> Propojená zařízení. Klepněte na Beta verze pro více zařízení a potom klepněte na modré tlačítko Přepnout na beta verzi. Klepněte na Zpět a na předchozí obrazovce vyberte Propojit zařízení.

Přečtěte si více

Jak funguje WhatsApp na iPadu?

Na iPhonu otevřete aplikaci WhatsApp. Ve spodu okna navštivte kategorii Nastavení a dále pokračujte do WhatsApp Web/Desktop > Skenovat QR kód. Nastavte fotoaparát telefonu na QR kód z iPadu nebo iPodu. Aplikace sama kód načte a přihlásí vás. Lidé se také ptají, jak stáhnout whatsapp do iphonu? Stažení WhatsApp na iPhone. Spusťte aplikace iTunes App Store na vašem iPhonu. V App Store klepněte na ikonu "Hledat". Zadejte "WhatsApp" do vyhledávacího pole pro vyhledání aplikace WhatsApp Messenger.

Jak nainstalovat WhatsApp do telefonu?

Stažení a otevření aplikace: WhatsApp Messenger si můžete stáhnout zdarma z Obchodu Google Play nebo z App Store společnosti Apple. Následně aplikaci otevřete klepnutím na ikonu s logem WhatsApp na domovské obrazovce telefonu. Také, jak nainstalovat aplikaci whatsapp do mobilu? Jedinou zásadnější podmínkou, kterou musíte splnit, je vlastnictví Google účtu, bez kterého instalovat další aplikace nelze. Máte-li účet přihlášen, můžete pomocí klíčových slov „WhatsApp“ nechat vyhledat správnou aplikaci. Jakmile ji najdete, klepněte na tlačítko INSTALOVAT. Aplikace se poté sama stáhne a nainstaluje.

Jak získat WhatsApp?

Obnovení zálohy na novém zařízení probíhá následovně:

  1. Připojte na novém zařízení váš Google účet.
  2. Nainstalujte a otevřete WhatsApp na novém zařízení.
  3. Ověřte své telefonní číslo.
  4. Bude vám nabídnuta možnost obnovení z Disku Google, zde klikněte na možnost „Obnovit“.
  5. Potvrďte a dojde k obnovení zpráv.
Jak nastavit WhatsApp v telefonu? Přihlášení
  1. Otevřete WhatsApp na svém telefonu. Android: Klepněte na ikonu Více možností . iPhone: Otevřete Nastavení aplikace WhatsApp.
  2. Klepněte na Propojená zařízení.
  3. Pomocí telefonu naskenujte QR kód ze svého počítače nebo zařízení Portal.
  4. Budete-li k tomu vyzváni, klepněte na Hotovo.

Co místo WhatsApp?

Viber. Funkce chatu Viber zahrnují skupinový chat, okamžité hlasové a video zprávy a tisíce gifů a animovaných nálepek. Můžete si i nainstalovat rozšíření chatu, abyste mohli sdílet YouTube videa, hudbu ze Spotify, informace o poloze a další. Viber také podporuje audio a video hovory. Podle toho, proč mi nejde whatsapp? Smartphone již není kompatibilní s WhatsApp

V roce 2021 WhatsApp funguje pouze na zařízeních spravovaných: Android 4.0.3 nebo vyšší verze. iOS 9 nebo novější. KaiOS 2.5.1 nebo vyšší verze.

Může se také zeptat, jak nastavit aplikaci whatsapp?

Jak nastavit WhatsApp

Po stažení klikněte na ikonku aplikace, spustíte tak instalaci WhatsAppu. Při instalaci uveďte své telefonní číslo. Následně vám bude zaslán kód, který uvedete v průběhu instalačního procesu pro validaci telefonního čísla. Aplikace je dokončena.

By Kasey

Kde stáhnout WhatsApp? :: Jak stahovat aplikace na počítač?
Užitečné odkazy