Domovská stránka > K > Kde Najdu Zalohovany Whatsapp?

Kde najdu Zalohovany WhatsApp?

Otevřete WhatsApp > klepněte na Více možností > Nastavení > Chaty > Záloha chatů > ZÁLOHOVAT.

Přečtěte si více

Také, jak otevřít zálohu whatsapp?

Jak obnovit historii chatů

  1. Nejprve ověřte, že záloha na iCloudu existuje. Otevřete WhatsApp > Nastavení > Chaty > Záloha chatů.
  2. Pokud vidíte, kdy byla vytvořena poslední záloha, odstraňte a znovu nainstalujte WhatsApp.
  3. Po ověření svého telefonního čísla se držte pokynů aplikace k obnovení historie chatů.
A další otázka, jak zálohovat whatsapp iphone? Zálohujte data manuálně přímo v aplikaci WhatsApp. Přejděte do Nastavení > Chaty > Zálohování chatů > Zálohovat nyní.

Také, jak obnovit aplikaci whatsapp?

Jak obnovit zálohu WhatsApp v systému Android

  1. 2.1 Odinstalujte a znovu nainstalujte WhatsApp.
  2. 2.2 Nastavte si telefonní číslo.
  3. 2.3 Obnovte zálohu.
Může se také zeptat, kde se uklada whatsapp? Aplikaci WhatsApp můžete nastavit tak, aby se data zálohovala na Disk Google. Jak zálohovat a obnovit zprávy, zjistíte v centru nápovědy služby WhatsApp. Zálohy nezabírají místo na úložišti Disku Google pro osobní účet Google. Pomocí zálohy můžete obnovit zprávy a přílohy do aplikace WhatsApp.

Jak vypnout Zalohovani WhatsApp?

Otevřete Nastavení. Klepněte na své jméno > iCloud > Spravovat úložiště > Zálohy. Vyberte své zařízení. Vypněte možnost WhatsApp. Může se také zeptat, jak nastavit zalohovani whatsapp? Ještě před přesunem na nový telefon si v původním telefonu ve WhatsApp vyvolejte zálohu (na Androidu do Google Drive v Nastavení -> Chaty -> Záloha chatů, na iPhone na témže místě ale pouze do iCloudu). Můžete si vybrat zda chcete zálohovat i videa, ale tam se můžete setkat s hodně velkým objemem zálohy.

Jak precist Smazane zprávy na WhatsApp?

Chcete -li si smazanou zprávu WhatsApp přečíst, otevřete oznámení a klepněte na kartu „ZJIŠTĚNO“. Odtud můžete smazanou zprávu přečíst i poté, co ji odstranil odesílatel. Jak vratit Vymazany chat WhatsApp? Obnovte smazané zprávy

Odinstalujte aplikaci WhatsApp. Opětovně program nainstalujte a spusťte. Zadejte své telefonní číslo a WhatsApp by vás pak měl upozornit, že našel zálohu chatu. Klepnutím na tlačítko Obnovit byste měli dostat své smazané zprávy zpět.

Jak přenést WhatsApp z Android na iPhone?

Nejprve je nutné software iTransor for WhatsApp nainstalovat na váš počítač či Mac, ke kterému následně připojíte daná zařízení, respektive telefon s Androidem a nový iPhone. Aplikace po spuštění dokáže následně sama detekovat daná zařízení.

By Calen

Jak spustit zálohu iPhone? :: Kam se ukládá pošta v Thunderbirdu?
Užitečné odkazy