Domovská stránka > J > Jak Se Vrátit Na Předchozí Verzí Ios?

Jak se vrátit na předchozí verzí iOS?

Fotogalerie. Jakmile se bude váš iPhone nacházet v DFU režimu, tak na Macu podržte klávesu Option (u starších klávesnic Alt a v případě Windows klávesu Shift) a společně s ní klikněte na tlačítko Obnovit iPhone… Poté se vám otevře okno, kde už jen stačí rozkliknout IPSW soubor, který jste si stáhli v první části.

Přečtěte si více

Jak stáhnout aplikace do stareho iPadu?

Jak získat aplikace

  1. Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch otevřete aplikaci App Store.
  2. Procházejte karty Dnes, Hry, Aplikace nebo Arcade a najděte aplikace, které se vám líbí. Nebo klepněte na kartu Hledat a vyhledejte něco konkrétního.
  3. Klepněte nebo klikněte na cenu nebo na tlačítko Získat.
Tak jak aktualizovat ios 93 6? Jak je již standardem, aktualizaci si můžete stáhnout v kategorii Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru.

Jak aktualizovat iOS 12.5 5?

Společnost Apple dnes vydala aktualizaci iOS 12.5.5 pro starší iPhony a iPady, na kterých nelze spustit aktuální verzi iOS. Aktualizaci lze stáhnout v aplikaci Nastavení, klepněte na Obecné a vyberte možnost Aktualizace softwaru. Jak aktualizovat starý iPhone? Aktualizace přes počítač

  1. Připojte iPhone kabelem k počítači.
  2. Proveďte některou z následujících akcí: Na bočním panelu Finderu na Macu: Vyberte iPhone a potom v horní části okna klikněte na volbu Obecné.
  3. Klikněte na Ověřit aktualizace.
  4. Chcete‑li dostupnou aktualizaci nainstalovat, klikněte na Aktualizovat.

A další otázka, jak dlouho trva aktualizace softwaru iphone?

Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Nejpoužívanějším způsobem pro instalaci aktualizací v systému iOS je OTA stažení (zkrátka bezdrátově, rovnou z telefonu na pár kliknutí). Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.
Může se také zeptat, co to je aktualizace softwaru? Aktualizace softwaru je v informatice postup, při kterém je do počítače instalována novější verze jeho programového vybavení. Aktualizace se provádí buď z důvodů implementace vyšší bezpečnosti, oprav chyb, nebo z důvodu přechodu na novější verzi software, která obvykle poskytuje novou funkcionalitu a vlastnosti.

Kdy bude iOS 154?

Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1. Jak aktualizovat iPhone na iOS 15? Aktualizace na iOS 15 nebo iPadOS 15

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.

Jak dlouho bude podporován iPhone XS?

iPhoneiPhoneiOSiOS

dlouhoiPhone

Modelová řadaiPhone XS/XS Max
Rok vydání2018
První verzeiOS 12
Poslední verzeiOS 15
20 dalších sloupců

By Rossing Leipert

Jak nainstalovat operační systém na Android? :: Jak aktualizovat starý iPad 2?
Užitečné odkazy