Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Ios 154 Beta?

Jak stáhnout iOS 154 beta?

Jak na iPhone nainstalovat iOS 15 public beta

  1. Přejděte na webou stránku Apple Beta Sofware Program a přihlaste se pod svým Apple ID.
  2. V seznamu vyberte iOS.
  3. Na další stránce klikněte na “enroll your iOS device“
  4. Stáhněte instalační profil kliknutím na tlačítko “Download profile“
  5. Povolte stažení souboru z webové stránky.

Přečtěte si více

A další otázka, jak vratit aktualizací iphone?

Přejděte na vaše zařízení, a poté podržte v macOS klávesu Option (u starších zařízení Alt) a klepněte na možnost Obnovit a aktualizovat. Ve Windows v iTunes poté podržte Shift a klepněte na Obnovit a aktualizovat. Jakmile na tohle tlačítko klepnete, tak se spustí obnovování operačního systému iOS na vašem iPhonu. Může se také zeptat, jak se vrátit k předchozí verzi ios? Pokud je verze iOS, kterou chcete obnovit, označena jako nepodepsaná, nelze ji obnovit. Po stažení připojte svůj iPhone nebo iPad k počítači a otevřete iTunes. Klikněte na stránku zařízení v iTunes. Na počítači Mac podržte klávesu Option a klikněte na tlačítko „Obnovit iPhone“ nebo „Obnovit iPad“.

Jak vymazat iOS 14?

Otevřete Nastavení -> Obecné -> Profil -> iOS 13 & iPadOS 14 Beta Software… Klikněte na Odstranit profil. Po chvilce se nabídne v Aktualizacích softwaru stažení poslední ostré verze iOS. Kdy bude nová Aktualizace iPhone? Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1.

Může se také zeptat, jak dlouho trva aktualizace ios?

Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Nejpoužívanějším způsobem pro instalaci aktualizací v systému iOS je OTA stažení (zkrátka bezdrátově, rovnou z telefonu na pár kliknutí). Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.
Co je nového v iOS 15? iOS 15 má i další novinky, mezi nimiž najdeme možnost FaceTime hovorů s uživateli Androidu, snadnější sdílení iMessage a nebo třeba lepší pokyny v Mapách. FaceTime má následující vylepšení – prostorový zvuk, díky kterému budou videohovory přirozenější a realističtější.

Jak dlouho trva prenos dát iPhone?

Pokud se ocitnete v situaci, kdy si pořídíte nový iPhone, tak můžete relativně jednoduše provést přenos veškerých dat. Stačí využít speciálního průvodce, který vám pomůže. Pravdou ale je, že tento přenos dat trvá relativně dlouhou dobu – bavíme se desítkách minut či dokonce hodinách. Můžete se také zeptat, jak vypnout iphone 13? Restartování iPhonu X, 11, 12 nebo 13

Podržte boční tlačítko spolu s libovolným z tlačítek hlasitosti, dokud se nezobrazí vypínací posuvník. Přetáhněte posuvník a počkejte 30 sekund, dokud se zařízení nevypne.

Jak nainstalovat iOS 13 na iPhone 6?

Pro instalaci aktualizace potřebujete jen přístroj samotný a stabilní připojení k Wi-Fi. Pak už stačí jen zamířit do Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru a stáhnout + nainstalovat.

By Dust

Jak bezplatné získat licenci na Win 10? :: Jak zjistit autorská práva obrázků?
Užitečné odkazy