Domovská stránka > J > Jak Stahovat Hry Bez Google Play?

Jak stahovat hry bez Google Play?

Pokud stále postrádáte vaši oblíbenou aplikaci, využít můžete alternativní řešení v podobě stahování pomocí různých knihoven jako je APKPure, Petal Search nebo MoreApps. Tímto způsobem se vám do telefonu podaří nainstalovat například Whatsapp, Twitter, LinkedIn, Spotify, Waze či IDOS.

Přečtěte si více

Také, jak obejít google play?

Dostat je lze. Instalovat jako APK. bez Google účtu mnohé neseženeš, ale pokud vím, tak je cesta přes prohlížeč Chrome a nějaký doplněk po přihlášení ke svému Google účtu stáhnout APK soubor a ten si následně instalovat do telefonu.Co myslíš tím špiclováním Google? Můžete se také zeptat, co delat kdyz nejde google? Restartujte zařízení a zkuste vyhledávání zopakovat. Pokud se můžete připojit k internetu, aktualizujte aplikaci Google na nejnovější verzi. Chcete-li ověřit, zda už se výsledky zobrazují, zkuste vyhledávání zopakovat. Když vymažete mezipaměť aplikace, smažete data uložená v dočasné oblasti paměti zařízení.

Také, jak instalovat aplikace mimo google play?

Instalace aplikace mimo Google Play je jednoduchá

Všechny aplikace mimo Google Play, které jsme vybrali, nepotřebují root, takže jejich instalace je opravdu jednoduchá. Stačí si v nastavení povolit instalaci z neznámých zdrojů a jednoduše kliknout na stažený soubor. Poté už se klasicky aplikace nainstaluje.
Jak si stáhnout aplikaci? Stahování aplikací do zařízení Android

  1. Otevřete Google Play. V telefonu použijte aplikaci Obchod Play .
  2. Najděte požadovanou aplikaci.
  3. Chcete-li prověřit její spolehlivost, podívejte se, co o ní říkají ostatní uživatelé.
  4. U vybrané aplikace klepněte na Instalovat (aplikace za 0 Kč) nebo na cenu.

Tak jak funguje huawei bez google?

Nejpalčivějším problémem telefonů Huawei bez Googlu je stále malý výběr aplikací. Mnoho jich v AppGallery chybí, některé už z principu ani nemohou fungovat – typicky Gmail, Google Fotky, Google Disk, YouTube a další. Ke svému chodu totiž potřebují povolené služby Google, nestačí jen aplikace sama o sobě. Jak stahovat hry na Huawei? Jak na Google Play v Huawei telefonu?

  1. Vyhledejte a stáhněte aplikaci Gspace podle postupu zmíněného výše.
  2. Po instalaci otevřete Gspace a vyberte, kterou aplikaci chcete nainstalovat.
  3. Otevře se obchod Google Play.
  4. Přihlaste se se svým Google účtem.
  5. Nyní můžete instalovat aplikace z Google Play do svého telefonu.

A další otázka, jak nainstalovat apk v mobilu?

Ve správci souborů si najděte složku, kde jste si stáhli nebo například překopírovali APK soubor z počítače. (Stažené soubory se většinou nachází ve složce Download). Jakmile tento soubor naleznete, klepněte na něj a vyberte možnost nainstalovat. A to je celé. Tak jak zprovoznit google play? Přejděte do nabídky »Nastavení | Aplikace | Všechny aplikace« a na seznamu vyhledejte »Obchod Google Play«. Klepněte na tuto položku a následně použijte tlačítko »Vynutit ukončení«. Při dalším spuštění by již aplikace Obchod Play měla opět fungovat správně.

Jak obnovit službu Google Play?

Otevřete Nastavení telefonu a přejděte na záložku „Aplikace a oznámení“ / „Aplikace“ *. Ze seznamu aplikací vyberte Obchod Google Play. Pokud se zobrazí možnost „Povolit“, klikněte na ni.

By Epstein Sizemore

Proč mi nejde nainstalovat Windows 11? :: Jak zvětšit písmo v html?
Užitečné odkazy