Domovská stránka > J > Jak Nahrát Obrazovku Obs?

Jak nahrát obrazovku OBS?

Způsob přidání je obdobný jako u záznamu obrazovky - klik na "+", vybrat položku "Zařízení pro záznam obrazu", umístit a nastavit velikost daného zdroje ve "scéně". Nahrávání spustíte kliknutím na tlačítko "Začít nahrávat" v sekci "Ovládací prvky".

Přečtěte si více

Jak nahrát video na notebooku?

Pokud má váš počítač integrovanou kameru nebo připojenou webkameru, můžete pomocí aplikace Kamera fotit a natáčet videa. Když budete chtít najít aplikaci Kamera, vyberte Start > Kamera. Vyberte libovolný nadpis níže. Zobrazí se další informace o používání kamery nebo webkamery. Jak nahrát obrazovku zdarma? Jedním z nejlepších řešení pro nahrávání obsahu obrazovky je bezplatný a otevřený software OBS Studio. K jeho výhodám patří fakt, že je dostupný pro zařízení s operačními systémy Windows, macOS i Linux.

Jak nahrát video na Mac?

Otevřete QuickTime Player ze složky Aplikace a na řádku nabídek vyberte Soubor > Nový záznam obrazovky. Pak uvidíte buď ovládací prvky na obrazovce popsané výše, nebo okno Záznam obrazovky popsané níže. Jestli chcete spolu se záznamem obrazovky nahrát i svůj hlas nebo jiný zvuk, vyberte mikrofon. Jak natočit video na Mac? Pořizování snímků a záznamů obrazovky na Macu

  1. Pro celou obrazovku nebo její část: Klikněte na volbu Zachytit.
  2. Pro okno: Přesuňte ukazatel do okna a klikněte na okno.
  3. Pro záznamy: Klikněte na volbu Nahrát. Chcete-li záznam zastavit, klikněte na tlačítko Zastavit záznam na řádku nabídek.

Můžete se také zeptat, jak zapnout nahrávání zvuku na pc?

Záznam zvuku online

Klikněte na Start – Nastavení a Soukromí. U záložky Mikrofon mám následně u volby Hlasový záznam volbu vypnutou, takže ji stačí jen zapnout. Nyní už můžete bez problémů spustit nahrávání.
Může se také zeptat, jak udělat audio nahrávku? Audio Recorder

Jen si zvolíte stereo či mono režim nahrávání, kvalitu záznamu a začnete nahrávat. Vzniklý WAV či AAC soubor můžete poté sdílet či nahrát do cloudu, přejmenovat, prohnat pár filtry nebo oříznut. V nastavení si poté lze vybrat úložiště a především udělat zkoušku mikrofonu.

Jak nahrát zvukový záznam?

Záznam zvuku

Otevřete požadovaný dokument, snímek nebo tabulku, klikněte na panelu nástrojů na tlačítko Média a zvolte Zaznamenat zvuk. Nahrávání spustíte kliknutím na tlačítko Nahrát . Nový záznam se zobrazí v okně Záznam zvuku. Nahrávání zastavíte kliknutím na tlačítko Zastavit .
Jak udělat snímek obrazovky Xiaomi? snímek obrazovky by mělo být možné udělat současným stiskem tlačítek pro snížení hlasitosti + zapnutí telefopnu.

Můžete se také zeptat, jak natocit obrazovku xiaomi?

Jak na nahrávání obrazovky?

  1. Otevřete aplikaci Nahrávání obrazovky.
  2. Na úvodní obrazovce klepněte na oranžové tlačítko s obrázkem kamery, umístěné v pravém dolním rohu.
  3. Tím vyvoláte plovoucí panel, který se zobrazí na displeji.
  4. Stiskněte tlačítko Start na plovoucím panelu – od tohoto okamžiku probíhá záznam videa.

By Ambrosane Dalhover

Jak nahrávat zvuk z PC Audacity? :: Jak nahrát video z obrazovky Mac?
Užitečné odkazy