Domovská stránka > J > Jak Nahrát Video Z Obrazovky Mac?

Jak nahrát video z obrazovky Mac?

Otevřete QuickTime Player ze složky Aplikace a na řádku nabídek vyberte Soubor > Nový záznam obrazovky. Pak uvidíte buď ovládací prvky na obrazovce popsané výše, nebo okno Záznam obrazovky popsané níže. Jestli chcete spolu se záznamem obrazovky nahrát i svůj hlas nebo jiný zvuk, vyberte mikrofon.

Přečtěte si více

Jak nahrát video stream?

Nahrávání z libovolné stránky:

  1. Na Microsoft Stream (Classic) portálu vyberte Vytvořit > Upload video nebo ikonu nahrávání z horního navigačního panelu.
  2. Přetáhněte nebo vyberte soubory z počítače nebo zařízení.
Můžete se také zeptat, jak nahrát zvuk z obrazovky? Nahrávání obrazovky iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. V iOS 14 nebo novějším přejděte do Nastavení > Ovládací centrum a pak klepněte na tlačítko Přidat vedle záznamu obrazovky.
  2. Otevřete Ovládací centrum na iPhonu, iPodu touch nebo na iPadu.
  3. Stiskněte a podržte šedé tlačítko nahrávání

Jak nahrát obrazovku i zvuk?

Nahrávání obrazovky v PowerPointu

  1. Otevřete snímek, na který chcete umístit nahrávku obrazovky.
  2. Na pásu karet na kartě Vložení vyberte Nahrávání obrazovky.
  3. V ovládacím doku zvolte Vybrat oblast (nebo pokud chcete vybrat celou obrazovku pro nahrávání, stiskněte Windows klávesy s logem+Shift+F).
  4. Vyberte Nahrát.
Jak natocit obrazovku Xiaomi? Jak na nahrávání obrazovky?
  1. Otevřete aplikaci Nahrávání obrazovky.
  2. Na úvodní obrazovce klepněte na oranžové tlačítko s obrázkem kamery, umístěné v pravém dolním rohu.
  3. Tím vyvoláte plovoucí panel, který se zobrazí na displeji.
  4. Stiskněte tlačítko Start na plovoucím panelu – od tohoto okamžiku probíhá záznam videa.

Jak natočit video přes počítač?

K natočení a uložení videa můžete použít software na svém počítači. Poté můžete video nahrát na YouTube. Oblíbené programy jsou Photo Booth pro systém Mac OS X a Kamera pro systém Windows 8 a novější. Používáte-li jiný operační systém, zjistěte si, jak natáčet videa pomocí webkamery. A další otázka, jak zkrátit video v pc? Kate's Video Toolkit – freeware

Slouží pro základní úpravu videa. Nabízí možnost zkrátit video, spojit dvě videa, vložit mezi ně přechodový efekt a přidat hudbu. Jeho hlavním trumfem je jednoduchost uživatelského prostředí a minimum funkcí, takže v něm video upraví většina uživatelů bez větších problémů.

Jak stříhat video ve Windows 10?

Pomocí editoru videa v aplikaci Fotky můžete vytvářet videoprezentace, které kombinují fotky a videa s hudbou, pohybem, textem a dalšími možnostmi. Můžete dokonce přidat animované 3D efekty, jako jsou jiskry nebo ohňostroje! Jak uložit video z VLC? Pomocí oblíbeného programu VLC Media Player můžete nejen nejrůznější multimediální soubory přehrávat, ale také je převádět do jiného formátu. Stačí na to v podstatě několik kliknutí myší. Otevřete program VLC Media Player a z nabídky »Média« vyberte možnost »Převést / Uložit«.

Jak snížit velikost videa?

Chcete-li komprimovat video soubor bez zachování původní kvality, můžete se obrátit na profesionální řešení. Zde důrazně doporučujeme všestranný nástroj pro úpravy a převod videa, Video Converter Ultimate můžete snížit velikost video souboru.

By Edmonds

Jak nahrát obrazovku OBS? :: Jak sestříhat video VLC?
Užitečné odkazy