Domovská stránka > J > Jak Nahrát Obrazovku?

Jak nahrát obrazovku?

Nahrání obrazovky telefonu

  1. Dvakrát přejeďte prstem z horní části obrazovky dolů.
  2. Klepněte na Nahrát . Možná budete muset přejet prstem doprava.
  3. Vyberte, co chcete nahrát, a klepněte na Začít.
  4. Chcete-li nahrávání zastavit, přejeďte prstem z horní části obrazovky dolů a klepněte na oznámení Rekordéru obrazovky .

Přečtěte si více

Také, jak screenovat video?

Existuje několik možností, jak zaznamenat obrazovku Android zařízení Momentálně je rozšířených hodně možnosti. Jednak se dá použít kabel, hodně podobně pak funguje i bezdrátové nahrávání přes Wi-Fi a záznamovou kartu. Poslední možností je pak využít aplikaci a nahrávat přímo v Android zařízení. A další otázka, jak nahrat hovor přes messenger? Facebook Messenger Call Recorder pro Android

Mobilní zařízení Android nemají podpůrnou nahrávací aplikaci. Proto si musíte stáhnout podpůrnou aplikaci pro nahrávání hovorů, abyste mohli zachytit důležité zvukové a videohovory.

Jak nahrávat obrazovku na Samsungu?

Přejeďte prstem dolů z horní části obrazovky, abyste otevřeli Panel rychlého spuštění. Poté klepněte na Záznam obrazovky, abyste funkci aktivovali. Krok 2. Vyberte možnost nastavení zvuku a klepněte na Spustit nahrávání. Podle toho, jak mít hlasovou schranku? Pro vstup do hlavního menu stiskněte 2 krát po sobě hvězdičku. V hlavním menu zvolte možnost 3 - Nastavení hlasové schránky. Pokračujete volbou 3 – Nastavení režimu uvítací pozdrav bez možnosti zanechání zprávy. Dle pokynů hlasového průvodce nahrajte nebo změňte svůj pozdrav.

Tak jak si nastavit záznamník?

Změna nastavení hlasové schránky

  1. Otevřete aplikaci Telefon .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností .
  3. Klepněte na Nastavení Hlasová schránka.
  4. Můžete: Pokud chcete změnit operátora, který vaše hlasové zprávy zpracovává, klepněte na Rozšířená nastavení Služba.
Jak poznat přesměrovaný hovor iPhone? Pokud chcete zkontrolovat stav přesměrovávání, na číselníku zadejte kód *#21# a stiskněte tlačítko pro zahájení hovoru. Pokud chcete funkci vypnout, zadejte *#62#. Pokud ji chcete naopak aktivovat, zadejte *#67#. Pro zablokování všech přesměrovávacích služeb existuje pak kód ##002#.

Můžete se také zeptat, jak vypnout upozorneni whatsapp?

Hlasitost těchto tónů závisí na nastavení hlasitosti oznámení vašeho telefonu. Pokud tóny konverzací chcete vypnout nebo zapnout: Otevřete WhatsApp. Klepněte na Více možností > Nastavení > Oznámení > zapněte nebo vypněte Tóny konverzací. Kolik stojí volani přes WhatsApp? Hovory v aplikaci WhatsApp vám umožňují zdarma telefonovat s vašimi kontakty, i když se nacházejí v jiné zemi. Namísto minut paušálu využívá aplikace při hovorech internetové připojení vašeho telefonu.

Jak na videohovor WhatsApp?

Otevřete WhatsApp a klepněte na záložku Hovory. Klepněte na Nový hovor > Nový skupinový hovor. Vyhledejte kontakty, které chcete k hovoru přidat, a klepněte na ikonu videohovoru .

By Hanselka

Jak nahrát video z obrazovky? :: Jak nahrát telefonní hovor na iPhone?
Užitečné odkazy