Domovská stránka > J > Jak Nahrát Obrazovku Na Telefonu?

Jak nahrát obrazovku na telefonu?

Přejeďte prstem dolů z horní části obrazovky, abyste otevřeli Panel rychlého spuštění. Poté klepněte na Záznam obrazovky, abyste funkci aktivovali. Krok 2. Vyberte možnost nastavení zvuku a klepněte na Spustit nahrávání.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak nahrát video stream?

Nahrávání z libovolné stránky:

  1. Na Microsoft Stream (Classic) portálu vyberte Vytvořit > Upload video nebo ikonu nahrávání z horního navigačního panelu.
  2. Přetáhněte nebo vyberte soubory z počítače nebo zařízení.
Jak nastavit OBS na Stream? OBSOBSOBSNastavení

Vytvořte scénu.
  1. V OBS klikněte pravým tlačítkem na pole Scény.
  2. Vyberte Přidat.
  3. Scénu si pojmenujte.
  4. Klikněte na OK.
  5. Můžete vytvořit několik scén a pak mezi nimi během streamu přepínat.

Tak jak funguje obs?

Popis. Open Broadcaster Software je open-source program na záznam a živé vysílání obrazovky počítače. Program je napsaný v programovacích jazycích C a C++. OBS umožňuje záznam ze zdroje nebo z vstupního zařízení v reálném čase, kompozici scény, kódování, dekódování, nahrávání a živé vysílání. Jak nahrát video se zvukem? Část 1: Nejlepší způsob nahrávání videa na PC se zvukem ve vysoké kvalitě Je to Apeaksoft Záznamník obrazovky který umožňuje nováčkům nahrávat video i audio současně na PC v několika krocích. Ano, můžete snadno nahrávat video na PC pomocí výkonných filtrů.

Také, jak zapnout screen recording?

Nahrání obrazovky telefonu

  1. Dvakrát přejeďte prstem z horní části obrazovky dolů.
  2. Klepněte na Nahrát . Možná budete muset přejet prstem doprava.
  3. Vyberte, co chcete nahrát, a klepněte na Začít.
  4. Chcete-li nahrávání zastavit, přejeďte prstem z horní části obrazovky dolů a klepněte na oznámení Rekordéru obrazovky .
Jak zapnout nahrávání zvuku na PC? Záznam zvuku online

Klikněte na Start – Nastavení a Soukromí. U záložky Mikrofon mám následně u volby Hlasový záznam volbu vypnutou, takže ji stačí jen zapnout. Nyní už můžete bez problémů spustit nahrávání.

Jak udělat audio nahrávku?

Audio Recorder

Jen si zvolíte stereo či mono režim nahrávání, kvalitu záznamu a začnete nahrávat. Vzniklý WAV či AAC soubor můžete poté sdílet či nahrát do cloudu, přejmenovat, prohnat pár filtry nebo oříznut. V nastavení si poté lze vybrat úložiště a především udělat zkoušku mikrofonu.
Jak nahrát zvukový záznam? Záznam zvuku

Otevřete požadovaný dokument, snímek nebo tabulku, klikněte na panelu nástrojů na tlačítko Média a zvolte Zaznamenat zvuk. Nahrávání spustíte kliknutím na tlačítko Nahrát . Nový záznam se zobrazí v okně Záznam zvuku. Nahrávání zastavíte kliknutím na tlačítko Zastavit .

Jak nahrát video z webkamery?

Na kartě "Domů" klikněte na "Nahrát z webkamery". Stiskněte červené tlačítko "Nahrát" a začněte nahrávat. Pokud chcete video uložit, klikněte na modré tlačítko "Zastavit". Nahrané video přejmenujte a uložte do složky "Moje videa".

By Plotkin Lampley

Jak nahrávat obrazovku OBS? :: Jak natocit obrazovku Xiaomi?
Užitečné odkazy