Domovská stránka > J > Jak Nahrát Video Z Obrazovky Se Zvukem?

Jak nahrát video z obrazovky se zvukem?

EZ Screen Recorder

Můžete si vybrat z několika režimů jako nahrávat celou obrazovku, její libovolnou část nebo výřez. Výstupem je oblíbený video formát AVI, a to platí i pro zvuk; ať už z mikrofonu nebo reproduktorů. Samozřejmostí je nabídka celé škály audio kodeků a kvality výsledného obrazu.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak dlouho trva upload videa na youtube?

Nahrávání může trvat od několika minut až po několik hodin. Pokud se vám zdá, že se nahrávání zaseklo nebo trvá příliš dlouho, může se jednat o některou z těchto příčin: Typ a velikost souboru: Typ souboru a formát videa mění velikost videa. V jakém formátu nahrát video na YouTube? Všeobecně samotný YouTube doporučuje nahrávat videa ve formátu MP4 (videokodek H. 264) v prakticky libovolné snímkové frekvenci (24 až 60 FPS).

Jak dlouho trvá nahrát video na YouTube?

Nahrání mého videa trvá např. 500 nebo někdy i 800 minut. To je podle délky. Délka nahrávání závisí především na objemu dat a rychlosti uploadu tvého připojení. Podle toho, jak nahrát písničku na youtube? Nahrávání hudby

  1. Přetáhněte soubory kamkoli na music.youtube.com.
  2. Přejděte na adresu music.youtube.com a klikněte na svůj profilový obrázek. Nahrát hudbu.

Jak nahrát video na internet?

Chcete-li nahrát video, potřebujete účet Google a musíte být přihlášeni k YouTube. V pravém horním rohu obrazovky uvidíte možnost nahrát video. Kliknutím na tlačítko se dostanete na následující obrazovku. Potom můžete vybrat video soubory z počítače nebo je přetáhnout v oblasti nahrávání. Můžete se také zeptat, jak zaheslovat video na youtube? Je to nejvíce zajímavé z toho pohledu, že zaheslovat video na YouTube možné není. Neexistují tam zaheslovaná videa. Na YouTube můžete video nastavit jako privátní a dát přístup konkrétním lidem – ti musí mít účet od Google (aby se mohli na YouTube přihlásit) a můžete takto udělit přístup maximálně padesáti lidem.

Jak nahrát mp4 na YouTube?

Postup ověření účtu Google:

  1. Otevřete mobilní aplikaci YouTube.
  2. Klepněte na Vytvořit Nahrát video.
  3. Vyberte video delší než 15 minut.
  4. Zadejte název, popis a nastavení videa a klepněte na DALŠÍ.
  5. Postupujte podle pokynů pro ověření účtu Google.
Lidé se také ptají, jak nahrát přehrávané video? Software zdarma: nahrajte video z webu nebo vyhledávejte uvnitř souborů Uložit právě přehrávané video, i když chybí tlačítko pro jeho stažení, zajistí Movavi Screen Recorder. Pro ukládání dat na cloud můžete místo OneDrivu využít konkurenční Disk Google.

Pokud jde o to, jak přesunout video z pc do iphone?

Podívejte se, které aplikace pro iOS nebo iPadOS umí sdílet soubory s počítačem

  1. Na Macu nebo PC otevřete iTunes.
  2. Připojte iPhone, iPad nebo iPod touch k počítači kabelem USB, který byl k zařízení přibalen.
  3. Klikněte na své zařízení v iTunes.
  4. Na levém bočním panelu klikněte na Sdílení souborů.

By Philcox

Jak natočit video z obrazovky? :: Jak nahrát video na YouTube?
Užitečné odkazy