Domovská stránka > J > Jak Spojit Dvě Videa Do Jednoho Online?

Jak spojit dvě videa do jednoho online?

Jak sloučit videa online

Krok 1: Ve webovém prohlížeči otevřete https://mergevideo.online/ a klikněte na ikonu Vyberte soubory tlačítko pro nahrávání videí z počítače. Podporuje také Dropbox a Disk Google. Krok 2: Znovu uspořádejte videoklipy do požadovaného pořadí a vyberte nastavení výstupu, například formát videa.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak spojit videa do jednoho android?

Prvním programem pro sloučení několika videí do jednoho je BeeCut. Toto je bezplatný editor videa pro zařízení Android a iOS. Má jednoduché rozhraní a všestranné funkce pro editaci videa. Tato aplikace je určena pro začínající video editory. Jak střihnout video? Chcete-li video sestříhat nebo odstranit jeho část, otevřete editor videa.

  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. V nabídce vlevo vyberte možnost Obsah.
  3. Klikněte na název nebo miniaturu videa, které chcete upravit.
  4. V levé nabídce vyberte možnost Editor.

Jak zpracovávat video?

Windows Movie Maker – freeware

Program od Microsoftu najdete v balíku Microsoft Essentials. Video umí importovat (z různých zdrojů), stříhat, přidávat efekty, doplnit zvuky, popisky i titulky. Nechybí stabilizace obrazu se třemi předvolbami (dostupné pouze ve Windows 8).
Jak upravit delku videa? Stříhejte video v jednoduchých krocích

Klikněte na tlačítko "+" pro nahrání videa z vašeho počítače nebo zařízení. Ručně nastavte počáteční a konečný čas videa, tkeré chcete stříhat nebo čas upravte posuvníkem. Zmáčkněte tlačítko "Start" a počkejte, než se soubor zpracuje a poté jej uložte na místní disk.

Podle toho, jak spojit videa na pc?

Spojit více videí do jednoho, stejně jako vystříhat nechtěné záběry, doplnit přechody a podobně, můžete velmi snadno v programu Windows Movie Maker, který je standardní součástí Windows XP i Windows Vista. Jak spojit videa do jednoho Windows 10? Ano, program Windows Movie Maker umožňuje kombinovat více videí do jednoho souboru. Stačí přidat tyto videoklipy a uspořádat pořadí přetažením v časové ose. Poté můžete sloučit všechny videoklipy do jednoho souboru.

Pokud jde o to, jak udělat video na iphone?

Vytvoření filmu

  1. Na iPhonu nebo iPadu spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Knihovna.
  4. V sekci Vytvořit klepněte na Film.
  5. Vyberte fotky a videa, která ve filmu chcete mít, klepnutím na Nový film.
Jak spojit více fotek iPhone? Na zařízení iPhone můžete snadno vložit dvě fotografie vedle sebe. K tomu můžete použít a aplikace kdo podporuje koláže. Aplikace koláží jsou k dispozici přímo zApp Store. Po stažení a instalaci vám zvolená aplikace pomůže sloučit vaše dvě fotografie do jednoho obrázku.

Jak spojit MOV soubory?

Po importu souborů MOV můžete kliknout na ikonu Vyjmout v pravém rohu videa. Vyberte čas začátku a konce klipu. Klikněte na ikonu Přidat segment tlačítko pro přidání dalších souborů MOV. Chcete-li kombinovat soubory MOV, zaškrtněte možnost Sloučit do jedné.

By Kirby

Jak skenovat z tiskárny do počítače? :: Jak spojit dvě videa do jednoho?
Užitečné odkazy