Domovská stránka > J > Jak Spojit Dvě Videa Do Jednoho?

Jak spojit dvě videa do jednoho?

Pro sloučení videí nemusíte spoléhat na žádný složitý software. Video Merge je jednoduchá aplikace, která sloučí a propojí videosoubory do jednoho souboru. Podporuje různé formáty videa s různou obnovovací frekvencí, stejnou velikostí rámce a stejnou frekvencí zvuku.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak vytvorit video z více videí?

Vytvoření animace nebo koláže

  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Knihovna. Nástroje.
  4. V části Vytvořit nový vyberte Animace nebo Koláž.
  5. Vyberte fotky, které chcete použít.
  6. Vpravo nahoře klepněte na Vytvořit.
Jak dát dvě videa dohromady? Spojení videa, audia a titulků do MKV souboru

Aplikace Videoproc je rychlým a univerzálním řešením nejen pro střih videa. Ukrývá totiž ještě funkce pro převod DVD, stahování videí ze služeb jako YouTube nebo Vimeo a pokročilé nahrávání obrazovky. Aplikaci si můžete stáhnout zdarma a to po omezený čas.

Jak zacit Strihat videa?

Možnosti stříhání videa

  1. Kliknutím na levou ikonu složené závorky odstřihnete celou část nalevo od označeného bodu. Nastavíte tak nové místo začátku daného klipu.
  2. Ikonou nůžek klip v označeném místě rozdělíte do dvou.
  3. Pomocí pravé ikony složené závorky odstřihnete celou část vpravo od označeného bodu.
Podle toho, jak spojit videa mp4 do jednoho? Stáhněte si a nainstalujte MiniTool MovieMaker do počítače. Je to zcela zdarma software pro střih videa bez vodoznaku , můžete jej bezpečně nainstalovat na PC. Spusťte tuto bezplatnou aplikaci pro slučování videa a získáte její hlavní rozhraní. Poté klikněte na Importovat soubory médií a importujte soubory MP4.

Jak spojit více videí v jedno iPhone?

Jak na iPhone spojit dvě videa do jednoho

  1. Po spuštění iMovie klepněte nahoře na ikonu + pro přidání nového projektu.
  2. Objeví se nové okno, ve kterém klepněte na možnost Film.
  3. Jakmile tak učiníte, tak vyberte dvě (a více) videa určená ke spojení.
  4. Po vybrání videí klepněte dole na možnost Vytvořit film.
Pokud jde o to, jak dát více videí vedle sebe? Zde důrazně doporučujeme profesionální video editor, Video Converter Ultimate vám pomůže spojit dvě videa do jednoho vedle sebe.

Jak spojit 3 videa do jednoho?

Free Video Joiner je intuitivní nástroj, který umožňuje spojit několik videí do jednoho souboru. S videem pracuje beze ztráty původní kvality a dokáže si poradit s několika formáty - AVI (Divx, XviD, MPEG4), WMV, MPEG (MPEG1, MPEG2), MP4, MOV, DVD či VCD. Jak sloučit videa na YouTube? Samostatné kanály YouTube nelze sloučit ani propojit, ani mezi nimi nelze automaticky přenést data. Můžete ale ručně znovu nahrát svá videa do jiného kanálu, který spravujete. Celková doba sledování a další metriky se začnou u nově nahraných videí počítat od začátku.

Také, jak spojit dvě videa android?

Máte-li dvě různé video události z jiného úhlu a chcete s nimi hrát současně pak je to aplikace pro Vás. Video Merge - Side By Side je jedinečná aplikace, která vám umožní kreativní videa. Vezměte dvě videa a sloučit je do jednoho obrazu a vidět je hrát vedle sebe.

By Biddie

Jak spojit dvě videa do jednoho online? :: Jak sdílet soubory mezi počítači?
Užitečné odkazy