Domovská stránka > J > Jak Spojit Více Pdf Dokumentu Do Jednoho?

Jak spojit více PDF dokumentu do jednoho?

Sloučení několika souborů PDF do jednoho dokumentu

Klikněte na tlačítko Vybrat soubory výše nebo přetáhněte soubory do zóny přetažení. Vyberte soubory, které chcete sloučit pomocí nástroje aplikace Acrobat pro sloučení PDF. V případě potřeby změňte pořadí souborů. Klikněte na tlačítko Sloučit soubory.

Přečtěte si více

Jak spojit dva PDF soubory v jeden?

V Průzkumníkovi souborů vyberte myší soubor nebo soubory (s pomocí myši a klávesy CTRL), které zkombinovat do jediného souboru PDF. Na výběr pak klikněte pravým tlačítkem myši. Následně v kontextovém menu vyberte volbu Kombinovat v PDF-XChange Editoru. Tím dojde ke sloučení vybraný souborů do jediné souboru PDF. Jak vytvořit doplňovací formulář v PDF? Můžete začít s prázdným souborem PDF, přidat do něj požadovaný text a popisky, a poté můžete přidat pole formuláře. Tím formulář dokončíte. V aplikaci Acrobat vyberte možnost Nástroje > Připravit formulář. Vyberte možnost Vytvořit nové a klikněte na možnost Spustit.

Jak vyplnit PDF online?

Podepisování dokumentů PDF a vyplňování formulářů online

Jakmile Acrobat soubor načte, stačí se přihlásit a formulář vyplnit. Pomocí panelu nástrojů vyplňte pole formuláře a přidejte k souboru PDF svůj podpis. Klikněte na Další. Vyplněný formulář si stáhněte nebo získejte odkaz a sdílejte PDF online.
Jak vytvořit formulář? A.Vytvoření vlastního formuláře: První kroky

  1. Klepněte do nabídky Soubor > Nový > Prázdný dokument.
  2. Po otevření dokumentu se ujistěte, že máte v nabídce pásu karet k dispozici záložku Vývojář.
  3. Pokud záložku Vývojář v pásu karet nemáte, pak klepněte do nabídky Soubor > Možnosti > Přizpůsobit pás karet.

Jak překrýt text v PDF?

V záložce Vzhled vyberte možnosti, které chcete změnit, a pak klikněte na tlačítko OK:

  1. Klikněte na ikonu Barva výplně redigované oblasti a z palety Barvy vyberte barvu pro vyplnění rámečků, které nahradí odstraněné položky.
  2. Vyberte Použít překrytí textem, chcete-li vybrat vlastní text nebo možnosti kódu redigování.
Jak začernit text v PDF online? Jak mohu začernit PDF soubory? Vyberte okénko výběru souborů na naší stránce pro výběr PDF souboru, který chcete začernit. Váš PDF soubor bude následně otevřen v speciálním PDF24 editoru. Použijte nástroje tohoto speciálního PDF24 editoru pro začernění PDF souborů.

Jak vymazat část textu PDF?

Jak odstranit texty PDF online:

  1. Chcete-li začít, přetáhněte soubor PDF nebo jej nahrajte ze zařízení nebo z cloudové služby úložiště.
  2. Vyberte nastavení a klikněte na tlačítko Odebrat text.
  3. Stáhněte si soubor PDF do svého počítače nebo jej uložte přímo do cloudové služby úložiště.
Pokud jde o to, jak upravit text na pdf? Zvolte Nástroje > Upravit PDF > Upravit . Text a obrázky, které můžete upravovat, jsou označeny pomocí tečkovaných obrysů. Vyberte text, který chcete změnit. Na panelu Formát na pravé straně můžete vybrat písmo, velikost písma nebo jiné možnosti formátování.

Pokud jde o to, jak udělat úpravy v pdf?

Úpravy souborů PDF:

Otevřete soubor v aplikaci Acrobat DC. V pravém podokně klikněte na nástroj Upravit PDF. Použijte nástroje pro úpravy v aplikaci Acrobat: Přidávejte nový text, upravujte text nebo aktualizujte písma pomocí výběru v seznamu Formát.

By Coats Jeantoussaint

Jak vytvořit zaškrtávací políčko v Excelu? :: Jak zjistit přihlašovací údaje k síti?
Užitečné odkazy