Domovská stránka > J > Jak Spojit Dvě Sítě?

Jak spojit dvě sítě?

Ano, je to možné. Jednomu modemu necháš adresu 10.0.0.138, druhému nastavíš třeba 10.0.0.139. Každému nastavíš v DHCP serveru vlastní DHCP address pool. Dále pořídíš nějakého Mikrotika s wifi, kterého připojíš kabelem k jedné síti a nastavíš aby přijímal wifi z druhé sítě.

Přečtěte si více

Jak rozdělit WiFi?

Máte-li potřebu koordinovat procesy a stahování na domácím PC, může být pro vás právě aplikace Net Limiter vhodným nástrojem. Je určena pro počítače s operačním systémem Windows a jedná se o placenou aplikaci. Než se pro ni rozhodnete, máte však možnost vyzkoušet si trial verzi zdarma. Jak rozdělit WiFi router? Pokud tedy máte router, který disponuje oběma pásmy, tak byste měli připojení zařízení rozdělit. Ta zařízení, která jsou natrvalo blízko routeru, byste měli připojit k 5 GHz Wi-Fi, kdežto mobilní zařízení a další zařízení, která se mohou nacházet dále od routeru, byste měli připojit k 2.4 GHz síti.

Také, co je 802.1 p?

IEEE 802.1p was specified by an IEEE 802.1 Task Group to address traffic prioritization for Quality of Service (QoS). 802.1p is not a separate IEEE 802.1 standard, but is defined in Annex G of the IEEE 802.1Q-2005 standard. Můžete se také zeptat, jak nastavit vlan mikrotik? Nejprve nakonfigurujeme náš hlavní router Mikrotik RB4011IGS + RM .

  1. MikroTik reset na výchozí konfiguraci.
  2. Adresování portů WAN (ether1)
  3. Nastavení výchozí brány.
  4. Konfigurace rozhraní VLAN na portu ether2 (pro každou podsíť)
  5. Adresování VLAN rozhraní (pro každou síť)
  6. DHCP server.

Pokud jde o to, jak nastavit pppoe?

Na nástrojové liště v dolní částí obrazovky u zobrazení času klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu a zvolte možnost "Otevřít Centrum síťových připojení a sdílení". Zvolte možnost "Nastavit nové připojení nebo síť". V následujícím okně zvolte možnost "Připojit k internetu", klikněte na „Další“. Jak zapojit modem Zyxel vmg3312 t20a? Pomocí ethernetového (síťového) kabelu propojte modem se svým počítačem. Jeden konec zapojte v modemu do výstupu „LAN1“, „LAN3“ nebo „LAN4“ a druhý konec do „LAN“ zdířky svého počítače. Do internetového prohlížeče zadejte adresu http://10.0.0.138/. Zobrazí se vám okno pro přihlášení do konfigurace modemu.

Lidé se také ptají, jak propojit dva switche?

Jde ale musite pouzit cross nebo-li prekrizeny kabel (mezi switchema). Nebo pouzit normalni patch kabel, ale ty switche musi mit prekrizovaci tlacitko (znaci se MDI a MDIX - vetsinou). Některé switche na to mají extra port nebo to detekují automaticky (někdy jen na jednom portu). Podívej se do manuálu. Jak propojit dva routery přes WiFi? Jeden z routerů zvolíte jako HLAVNÍ (primární) a druhý bude sloužit jako sekundární. U primárního routeru provedete nastavení tak, jako kdyby byl určen k běžnému vysílání Wi-Fi signálu. Připojte ho k modemu a k počítači pomocí síťového kabelu. Odpojíte ho až po dokončení procesu nastavení bezdrátové sítě.

Může se také zeptat, jak rozšířit signál pomocí druhého routeru?

Za prvé do jednoho z konektorů primárního (původního) směrovače nebo modem-routeru, označených nejčastěji LAN1 až LAN4 zasunete koncovku ethernetového kabelu. Kabel pak protáhne až do místa, kde umístíte Wi-Fi směrovač druhý (sekundární). Tady kabel připojíte do zdířky, označované typicky jako WAN nebo Internet.

By Candida

Jak funguje OpenVPN? :: Jak danit Paypal?
Užitečné odkazy