Domovská stránka > J > Jak Se Zapina Airdrop?

Jak se zapina AirDrop?

zapnoutAirDrop

Pokud již nadále nechcete mít aktivní službu AirDrop, můžete využít následující postup:

  1. Otevřete si aplikaci Nastavení
  2. Klepněte na záložku Obecné
  3. Klepněte na záložku AirDrop.
  4. Vyberte ze seznamu položku Příjem je vypnutý

Přečtěte si více

Jak poslat fotky mezi Iphony?

V iOS 10 a novějším můžete přes AirDrop sdílet i odkazy na aplikace. Stačí na ploše stisknout a podržet ikonu dané aplikace. Pak klepněte na Sdílet nebo na ikonu 3. Klepněte na uživatele AirDropu, se kterým obsah chcete sdílet. Kam se ukladaji soubory z AirDrop? Zkrátka a jednoduše, AirDrop je funkce, která mi dokáže ušetřit spoustu času a také nervů. Jediná věc mě ale na AirDropu štve, a to je fakt, že si nemohu ručně nastavit, kam se budou přijaté soubor ukládat. Ty se totiž automaticky ukládají do složky Stahování.

Lidé se také ptají, kde najit airdrop?

Zapnutí a vypnutí AirDropu

Na iOS spustíte AirDrop tak, že švihem prstu vzhůru z dolní části obrazovky vysunete Ovládací centrum, zapnete Wi-Fi i Bluetooth a následně zde klepnete na volbu AirDrop. Nabídnuty vám budou možnosti „Příjem je vypnutý“, „Pouze pro kontakty“ a „Pro všechny“.
Jak přetáhnout fotky z iPhone do iPhone? Pomocí iCloudu

  1. Připojte předchozí zařízení k internetu přes Wi-Fi.
  2. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Záloha na iCloudu.
  3. Přesvědčte se, že je volba Záloha na iCloudu zapnutá.
  4. Klepněte na Zálohovat.
  5. Až do dokončení procesu zařízení od Wi-Fi neodpojujte.

Pokud jde o to, jak zapnout airpods?

Ujistěte se, že je Bluetooth zapnutý. Vložte oba AirPody do nabíjecího pouzdra a otevřete víčko. Podržte tlačítko nastavení na zadní straně pouzdra, dokud stavová kontrolka nezačne bíle blikat. Pak v seznamu Zařízení vyberte AirPody a klikněte na Připojit. Kde zapnout AirDrop na Macu? Na postranním panelu okna Finderu vyberte AirDrop. Nebo zvolte na řádku nabídek Otevřít > AirDrop. V okně AirDrop se zobrazí uživatelé AirDropu v okolí. Přetáhněte jeden nebo více dokumentů, fotografií nebo jiných souborů na příjemce uvedeného v okně.

Proč nefunguje AirDrop na Macu?

Zkontrolujte nastavení AirDropu

Spusťte tedy Nastavení -> Čas u obrazovky, a zkontrolujte, jestli v sekci Omezení obsahu a soukromí není přístup k AirDropu zakázaný. Pokud své zařízení nevidíte v nabídce sdílení, podívejte se do Nastavení -> Obecné -> AirDrop, a ověřte si, jestli nemáte vypnutý příjem.
Když to vezmeme v úvahu, jak poslat fotky z iphone přes bluetooth? K tomu slouží aplikaci Send Anywhere pro iOS, Android, Windows Phone a Amazon Kindle, která je ke stažení zcela zdarma funguje prostřednictvím bluetooth a Wi-Fi, proto je potřeba k přeposlání dodržet vzdálenost několika metrů. Při zaslání souborů opíšete ověřovací kód a poté začne druhé zařízení přijímat soubor.

Jak poslat fotku z iPhonu přes Bluetooth?

Odpověď je bohužel ne. Přenos multimediálních souborů s touto funkcí Bluetooth mezi iOS et Android zatím není možné. Soubory mezi těmito dvěma různými operačními systémy si však můžete vyměňovat díky WiFii nebo pomocí nástrojů online úložného prostoru, jako jeiCloud ou Dropbox například.

By Cleopatre

Jak poslat fotku přes Bluetooth na iPhone? :: Co znamená zkratka VPN?
Užitečné odkazy