Domovská stránka > J > Jak Sdilet Velke Soubory?

Jak sdilet velke soubory?

Pro poslání velkých souborů pochopitelně můžete využít i cloudová uložiště jako je Google Drive, OneDrive nebo iCloud. Ta jsou ale v případě bezplatných verzí poměrně dost omezena velikostí prostoru, kam může své soubory uložit a odkud je i sdílet.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak můžete postupovat pokud chcete odeslat velké množství dat?

Služby pro posílání velkých souborů

První možností je využití služeb, nabízejících jednorázové odesílání velkých souborů. Ty obvykle fungují na víceméně stejném principu: zadáte e-mailovou adresu příjemce a nahrajete soubor. Příjemci pak přijde zpráva s kódem nebo odkazem k vyzvednutí „zásilky“.
Jak poslat soubor do úschovny? souboru

Posilej.czÚschovna
Komentáře k zásilceAnoNe
Poslat zásilku

Pokud jde o to, jak se zazipuje soubor?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů. Jak zmenšit video aby šlo poslat emailem? Jak mohu zmenšit videa online?

  1. Nahrajte svůj video soubor pomocí tlačítka „Vybrat soubor“.
  2. Vyberte cílový formát (obvykle je dobrá volba .mp4)
  3. Klikněte na možnost Zmenšit video!
  4. Stahování začne automaticky na další stránce, jakmile je převod dokončen. Poté najdete soubor ve složce pro stahování.

Jak poslat odkaz na soubor?

Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.) Nyní můžete odkaz publikovat, kdekoli chcete. Jak poslat velký balík? Pokud vás zajímá cena přepravy za balík jiných rozměrů, můžete si ji propočíst přímo na webu agregátoru – stačí kliknout na název služby.

  1. Zaslat.cz: GLS 119 Kč; DPD 124 Kč, TopTrans 179,08 Kč
  2. Chytrý balík.cz: InTime 109 Kč
  3. Můj Balíkonoš.cz: 126 Kč
  4. Balikservis.cz: 99 Kč

Jak velký objem dat lze poslat emailem?

Můžete posílat přílohy o celkové velikosti až 25 MB. Pokud posíláte více příloh, nesmí dohromady přesáhnout 25 MB. Pokud připojíte soubor větší než 25 MB, Gmail místo přílohy do e-mailu automaticky přidá odkaz na Disk Google. Přečtěte si další informace o nastavení sdílení příloh z Disku Google. Jak poslat něco přes úschovnu? Jak odeslat zásilku

cz klikněte na úvodní stránce na tlačítko Poslat. Na další stránce přetáhněte myší do vyznačené oblasti soubory, které plánujete odeslat, případně klikněte na tlačítko Vybrat soubor a na pevném disku či výměnném médiu zvolte požadovaný soubor či více souborů současně.

Jak na úschovnu?

Přes webové rozhraní www.uschovna.cz je možné ukládat jednotlivé soubory, složky pouze v komprimované podobě (zip). Je možné také označit všechny soubory, které chcete poslat, a jednoduše je přetáhnout do Úschovny. Příjemci se pak zobrazí v komprimované podobě.

By LeMay

Jak poslat soubor přes leteckou poštu? :: Jak posílat dokumenty poštou?
Užitečné odkazy