Domovská stránka > J > Jak Funguje Eknihovna?

Jak funguje eKNIHOVNA?

Jak funguje objednávání na eKNIHOVNA.cz? E-knihy zákazníkům neposíláme na e-mail, všechny objednané e-knihy (zdarma i ty placené) jsou nahrány zákazníkům na osobní uživatelský účet Moje eKNIHOVNA, Uživatelský účet Moje eKNIHOVNA slouží současně jako archiv, e-knihy odtud můžete stahovat opakovaně.

Přečtěte si více

Jak stáhnout knihu z Alza?

Vše, co stačí udělat je odeslat příslušný soubor, který naleznete v sekci Moje knihovna na záložce E-knihy, na speciální e-mailovou adresu vaší čtečky. Podrobnější informace o tom, jak stáhnout knihu do čtečky naleznete v našem dalším článku. Jak poslouchat e-knihy? Knihy Google Play – freeware

Elektronická čtečka knih pro zařízení s operačním systémem Android. Díky ní můžete navíc poslouchat v tabletu, smartphonu či dalším zařízení i audioknihy a číst e-knihy zakoupené, i zdarma dostupné na Google Play. Stahujte ze Slunečnice.cz na této adrese (1 MB).

Jak se dělá e kniha?

Kniha poskytuje praktický návod, jak připravit elektronickou publikaci v nejrozšířeněj-ších formátech EPUB a MOBI. Popisuje strukturu formátu EPUB a uvádí přehled po-třebných prostředků (jazyků XHTML a CSS), zevrubný popis editoru Sigil, jakož i rady jak přípravit wordovský dokument pro transformaci do formátu EPUB. Jak fungují eknihy? Elektronická kniha se nemusí balit do krabice a posílat kurýrem. Zakoupenou e-knihu provozovatel e-shopu nahraje zákazníkovi na uživatelský účet, odkud si zákazník e-knihu – soubor stáhne. Výhodou e-knihy je, že po zaplacení máte e-knihu ihned k dispozici a můžete číst, nemusíte čekat na doručení.

Co znamená Ekniha?

Kniha publikovaná v elektronické (digitální) podobě. Zkráceně bývá označována jako ekniha nebo anglicky ebook. Může se také zeptat, jak stahovat knihy na pocketbook? Čtečky PocketBook

  1. přihlaste se do svého účtu na kosmas.cz.
  2. jděte do sekce „Moje E-knihy“
  3. zapnutou čtečku propojte USB kabelem s vaším počítačem (čtečka se zobrazí jako nový externí disk)
  4. požadované e-knihy klikněte na „Stáhnout ePUB“
  5. Odpojte čtečku od počítače a máte hotovo.

Když to vezmeme v úvahu, jak stáhnout knihu do čtečky?

Knihu si do jakékoli čtečky můžete nahrát pomocí USB kabelu (standardně dodávanému k zakoupené čtečce): ve své knihovničce klikněte na ikonku formátu ePub , tím se vám kniha stáhne do vašeho počítače. v počítači, ve správci souborů (např. Průzkumník, Total Commander atp.) Jak nejlepe poslouchat audioknihy? Jak poslouchat audioknihy na mobilu, tabletu nebo přes Chromecast? Pro poslech na mobilních zařízeních je nejlepší stáhnout si aplikaci Alza Media, která je dostupná pro Android a iOS..

Jak používat audioknihu?

Pro přehrávání audioknih v MP3 (či jiných audio formátech) používám aplikaci Smart AudioBook Player. Knihy na zařízení i SD kartě či zvolené podsložce si aplikace sama najde a zobrazí v přehledné knihovně. Přehrávač je jednoduchý a snadno ovladatelný (přetáčení, skok vpřed i zpět po 10ti či 30ti sekundách).

By Einhorn

Kde poslouchat audio knihy? :: Jak zjistit email od Instagramu?
Užitečné odkazy