Domovská stránka > K > Kdy Vychazi Iphone?

Kdy vychazi iPhone?

K představení by mělo dojít někdy mezi zářím a říjnem 2022, přičemž datum, kdy vyjde iPhone pro rok 2022 na trh, i ten český, je zatím zahaleno tajemstvím. Pokud vše půjde podle plánu, do konce října 2022 se iPhony začnou vyhřívat na plutech obchodů.

Přečtěte si více

Co znamená iPhone?

iPhone je mobilní zařízení od společnosti Apple, kombinující v sobě funkci telefonu a počítače. Jedná se o moderní přístroj, vybavený velkým dotykovým displejem a umožňující komunikaci na mnoha úrovních, spoustu funkcí, užitečných aplikací a také her. Jak dlouho bude fungovat iPhone se? Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let.

Jak aktualizovat iPhone 6 na iOS 15?

Aktualizace na iOS 15 nebo iPadOS 15

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.
Jak aktualizovat iPhone 6 na iOS 13? Pro instalaci aktualizace potřebujete jen přístroj samotný a stabilní připojení k Wi-Fi. Pak už stačí jen zamířit do Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru a stáhnout + nainstalovat.

Tak kdy bude dostupný iphone 13?

iPhone 13 a 13 Pro Max

lednu 2021, přijde vám už v pátek, takže 7. ledna.
Kdy bude dostupný iPhone 13 pro? Když si dnes objednáte iPhone 13 Pro, čekací doba je sice vysoká, ale ne tak jako před nedávnem – dočkáte se ho ještě do Vánoc, konkrétněji vám dorazí 17. prosince.

Kdy bude Apple Keynote 2022?

let minulého století, kdy sloužila hlavně jako místo setkání vývojářů pro Macintosh. Jablečný gigant ji od nepaměti pořádá v létě, konkrétně v červnu, a letos tomu nebude jinak – WWDC 2022 bude probíhat od 6. do 10. června. Když to vezmeme v úvahu, proč si vybrat iphone? Moderní systém iOS

Nečekejte žádné záseky, pády aplikací či zpomalení odezvy. Sedne každému, protože je rychlý, uživatelsky přívětivý a také bezpečný. A jeho velkou výhodou je, že byl navržen přímo pro telefony iPhone, takže je zajištěna 100% kompatibilita a odladěnost.

Jak vypadal prvni iPhone?

První iPhone přinesl na svou dobu nevídaně velký displej s úhlopříčkou 3,5“ s rozlišením 480 x 320 pixelů. Oproti většině tehdejších smartphonů, které většinou disponovali nepraktickou mechanickou klávesnicí a malým displejem, vypadal iPhone jako mobil z budoucnosti.

By Philina Bannowsky

Jak dlouho trva příprava Windows? :: Co je nové v iOS 15?
Užitečné odkazy