Domovská stránka > C > Co Je To Webové Rozhraní?

Co je to webové rozhraní?

Webová aplikace v softwarovém inženýrství je aplikace poskytovaná uživatelům z webového serveru přes počítačovou síť Internet, nebo její vnitropodnikovou obdobu (intranet). Webové aplikace jsou populární především pro všudypřítomnost webového prohlížeče jako klienta.

Přečtěte si více

Jak citovat z webové stránky?

Příspěvky na webových stránkách

In: Název webové stránky / webového sídla. [typ nosiče]. Místo: nakladatel, datum publikování. Datum aktualizace [cit.
A další otázka, jak zdrojovat web? Webové stránky obecně

PŘÍJMENÍ AUTORA, Jméno (rok vydání, případně poslední aktualizace). Kompletní název webové stránky. [online; cit. RRRR-MM-DD].

Lidé se také ptají, jak funguje www?

WWW umožňuje přenos hypertextových souborů=webových stránek. Funguje na principu klient/server. To znamená: dokumenty jsou uloženy na serverech, ostatní počítače (třeba ten váš) posílají serverům požadavky na dokumenty=stránky, a servery jim vyžádané stránky posílají zpět. Co jsou to webové stránky a kde jsou uložené? Webová stránka, Internetová stránka, web page, www stránky, web je označení dokumentu s informacemi, jsou přístupné pomocí webového prohlížeče, jsou uloženy tak, že jsou přístupné více uživatelům, kteří k nim přistupují pomocí internetu a jsou prezentované pro návštěvníka estetickým a čitelným způsobem.

Jak pracuje web?

Na pevném disku jednoho počítače jsou uloženy dokumenty (hypertextové dokumenty) a odtud se po síti načítají do prohlížeče čtenáře, který je chce zobrazit. Zobrazí je zadáním jejich URL adresy a prohlížeč je potom vykreslí jak je mu nadiktováno pomocí HTML značek ukrytých v hypertextovém dokumentu. Podle toho, jak spustit php script? Jak spustit tento PHP skript?

  1. Nejdříve nastartujte intranetový server pomocí Start menu -> Programy -> Intranetový server -> Apache WWW server.
  2. Vytvořte soubor prvni. php a nakopírujte ho do složky C:\inet_srv\http\doc_root\.
  3. V seznamu souborů se Vám objeví nakopírovaný skript prvni. php.

Pokud jde o to, jak na web v php?

K podpoře PHP je třeba instalovat a konfigurovat server, obvykle Apache. Nejlepší je využít k instalaci PHP program PHP Triad, který vše sám nainstaluje. Lidé se také ptají, v čem psát php? Používám Notepad ++, je podle mě nejlepší a zdarma.

Co je stolní počítač?

Klasické stolní počítače jsou stále oblíbené hlavně pro svůj výkon, snadné používání a jednoduchou výměnu jednotlivých komponentů. Nabízí stále velmi příznivý poměr mezi cenou a výkonem. PC sestavy vyžijete v kanceláři i doma pro základní práci, prohlížení internetu i přehrávání filmů.

By Nissy

Co je zeměpisná délka? :: Jak na webové aplikace?
Užitečné odkazy