Domovská stránka > J > Jak Nabít Iphone Přes Počítač?

Jak nabít iPhone přes počítač?

Počítač Zapojte nabíjecí kabel do USB 2.0 nebo 3.0 portu počítače, který je zapnutý a není v režimu spánku. Nepoužívejte USB porty na klávesnici.

Přečtěte si více

Jak Sparovat iPhone s pocitacem?

Zapnutí Wi-Fi synchronizace

  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Souhrn.
  4. Zaškrtněte políčko „Synchronizovat s tímto [zařízením] přes Wi-Fi“.
  5. Klikněte na volbu Použít.
Tak proč se iphone nepřipojí k pc? Ujistěte se, že je zařízení iOS nebo iPadOS zapnuté, odemčené a je na něm otevřená plocha. Zkontrolujte, jestli máte na Macu nebo počítači s Windows nainstalované nejnovější aktualizace softwaru. Pokud používáte iTunes, ujistěte se, že máte nejnovější verzi.

Jak propojit iPhone s PC bez iTunes?

Odpověď na tuto otázku je vcelku jednoduchá – na používání je totiž o mnoho jednodušší, než iTunes. Přenos souborů mezi iPhonem či iPadem a počítačem je s programem WinX MediaTrans naprostou hračkou. Z vašeho iPhonu můžete jednoduše přenášet všechny druhy souborů, od fotek, přes hudbu, až po elektronické knihy. Také, jak propojit iphone s win 10? Jak na to? V nastavení počítače zvolte možnost telefon a postupujte podle průvodce. Postupně vás provede přidáním mobilního zařízení do vašeho stolního počítače nebo notebooku s Windows 10 až k instalaci Microsoft EDGE.

Také, jak nabít iphone iphonem?

Jak nabíjet iPhone

  1. Zařízení připojte k elektrické zásuvce pomocí nabíjecího kabelu a napájecího USB adaptéru.
  2. iPhony 8 a novější můžete položit displejem nahoru na nabíječku s certifikací Qi, iPhony 12 lze nabíjet také pomocí MagSafe.
  3. iPhone připojte k zapnutému počítači.
Jak vycistit Nabijeci konektor iPhone? Na čištění nabíjecího konektoru u iPhonu doporučujeme použít tenké párátko a starý zubní kartáček. Můžete také použít jehlu, pinzetu, ale dřevěné párátko je jednoznačně šetrnější řešení. Pokud nečištíte nabíjecí konektory každý den, mohli byste nabíjecímu konektoru iPhonu spíše uškodit než pomoci.

Může se také zeptat, jak správně nabít iphone?

i Pro nabíjení iPhone použijte originální nabíječku nebo nabíječku certifikovanou společností Apple (Made for iPhone – Mfi). Vyhnete se jak riziku poškození telefonu, tak případům, kdy iPhone nenabíjí. S některými neoficiálními kabely totiž iPhone nejde nabít, resp. nabíjení vůbec není indikováno. Pokud jde o to, jak sparovat macbook s iphonem? Je to jednoduché:

  1. iOS nebo iPadOS zařízení připojte k Macu pomocí kabelu USB nebo USB-C.
  2. V bočním panelu Finderu vyberte dané zařízení.
  3. Na záložce Obecné povolte možnost „Zobrazit tento iPhone, když je na Wi-Fi“.
  4. Klikněte na Použít a vaše zařízení se zobrazí přes Wi-Fi v bočním panelu Finderu.

Tak jak synchronizace iphone s windows?

V aplikaci iTunes na PC s Windows: Klikněte na tlačítko iPhone poblíž levého horního rohu okna iTunes, potom na Souhrn a pak vyberte „Synchronizovat s tímto [typ zařízení] přes Wi‑Fi“ (ve Volbách).

By Purity Losado

Jak poslat fotky z iPhone přes Bluetooth? :: Jak funguje Nintendo?
Užitečné odkazy