Domovská stránka > C > Co Je Google Alexa?

Co je Google Alexa?

Alexa: Alexa je hlasový asistent společnosti Amazon. Amazon Echo: Přidružená zařízení (= Smart Speaker, chytré reproduktory), která používají Alexu, se nazývají Amazon Echo. Google Home: Google Home jednak označuje řadu chytrých reproduktorů Google, jednak je to název aplikace pro ovládání zařízení chytré domácnosti.

Přečtěte si více

Kdo je Alexa?

Amazon Alexa, také známá jednoduše jako Alexa, je virtuální asistent založený na umělé inteligenci vyvíjený společností Amazon. Alexa byla poprvé použita v inteligentních reproduktorech Amazon Echo vyvinutých společností Amazon Lab126. Lidé se také ptají, jak vypnout tlacitko google assistant? Vypnutí tlačítka Asistent Google

Pokud chcete Asistenta Google vypnout, klepněte na Nastavení > Google > Vyhledávání, Asistent a hlas > Asistent Google . V horní části displeje klepněte na Asistent , vyberte své zařízení a vypněte možnost Asistent Google .

Co umí Google Assistant?

Google Asistent je nástupce Google Now a jedná se o chytrého asistenta podobného Siri či Alexe. Umí odpovídat na otázky a ovládat jednotlivá zařízení i chytrou domácnost. Dostupný je na mobilních telefonech, televizorech, v chytrých reproduktorech a dalších zařízeních. Podle toho, kdy bude mít google assistant češtinu? Něco se chystá! Během srpna 2020 začal Google Asistent, implementovaný do telefonů Pixel, ukazovat český text a od některých uživatelů je dokonce hlášena možnost přepnout si jazyk Google Asistenta do češtiny.

Jak funguje OK Google?

Když na obrazovce uzamčení řeknete „Ok Google“ a nám se podaří rozpoznat váš hlas, můžete Google požádat o provedení akce nebo navštívit webové stránky, aniž byste zařízení museli ručně odemykat. Jak nastavit hlasového asistenta? Seznam hlasový asistent

  1. V aplikaci Seznam.cz klikněte na ikonu menu a otevřete Nastavení.
  2. V Nastavení klikněte na položku "Seznam hlasový asistent"
  3. Při prvním zapnutí je potřeba povolit aplikaci Seznam.cz nahrávání zvuku - v zobrazeném dialogu klikněte na "Povolit".

Lidé se také ptají, proč google neumí česky?

Nastavte v aplikaci češtinu a druhý jazyk, kterému Asistent rozumí. Otevřete aplikaci Google, vejděte přes tři tečky vpravo dole do Nastavení, otevřete Hlasové vyhledávání a u jazyků vyberte dlouhým stisknutím češtinu a krátkým třeba angličtinu. Aktualizujte zpět Google aplikaci. Jak na Google Assistant? Určení, jak komunikovat s Asistentem Google

Na svém telefonu nebo tabletu s Androidem řekněte „Ok Google, otevři nastavení Asistenta. “ Nebo přejděte do nastavení Asistenta.

Jak vypnu asistenta Google?

Máte-li telefon s Asistentem Google, podržte tlačítko plochy, pak klikněte po sobě na ikony Prozkoumat (modrý obdélníček) a Možnosti (tři tečky nad sebou). Otevřete menu Nastavení a vyberte Telefon. Tak se dostanete k možnosti vypnout či zapnout Asistent Google a ovládat i funkci rozeznání hlasu OK Google.

By Stew Pillette

Jak zapojit Android Auto? :: Jak aktivovat Alexu?
Užitečné odkazy