Domovská stránka > J > Jak Odinstalovat Bixby?

Jak odinstalovat Bixby?

Klepněte na ikonu Další možnosti v horní části obrazovky Bixby Home. Stiskněte Nastavení. Klepněte na přepínač vedle Bixby Voice pro deaktivaci.

Přečtěte si více

Jak aktivovat Bixby?

Jak aktivovat funkci Probuzení hlasem a jak probudit Galaxy S9 vyslovením "Hi Bixby"

  1. Na domovské obrazovce Bixby klepněte na ikonu Další možnosti.
  2. Klikněte na Nastavení.
  3. Ze seznamu vyberte Probuzení hlasem.
  4. Poté nastavte citlivost od výchozí (Nízká) na vyšší (Střední nebo Vysoká).
  5. Dokončili jste veškeré kroky.
Také, co je to bixby routines? Rutiny Bixby používá umělou inteligenci, aby poznal vaše způsoby při používání a zvyklosti-rutiny. Potom to může využit na automatické nastavování, ovládání aplikací, optimalizaci baterie a mnohem více. Můžete také manuálně nastavit rutiny na základě toho, kde jste a co děláte.

Jak ovládat Bixby?

Používání Bixby je docela jednoduché: stačí mluvit do telefonu. Můžete jej nastavit na hlasové probuzení, pokud chcete aplikaci spustit spuštěním „Hi, Bixby“, nebo můžete při mluvení podržet tlačítko Bixby. Můžete dokonce psát do Bixby, pokud je to spíše váš styl. Jak si nainstalovat Bixby? Jakmile máte nainstalováno, můžete přejít k instalaci hlasového průvodce Bixby (stahujte zde). Nainstalujte jej, následně podržte prst delší dobu na ploše a vyberte položku Nast. domovské obrazovky a otevřete Nastavení Hello Bixby. Následně je třeba telefon restartovat.

Jak se vypina S21?

Jak vypnout nebo restartovat Samsung Galaxy S21, S21 Plus a S21 Ultra. Nyní uvidíme druhou možnost. Další možností, kterou máte, je zapnout a vypnout telefon tradičním způsobem. Stiskněte boční tlačítko zapnutí / vypnutí na několik sekund. Jak vypnout Samsung a52? Současným stisknutím pořídíte snímek obrazovky. Současným stisknutím a podržením vypnete zařízení.

Jak vypnout Galaxy S21?

Jak vypnout Galaxy S21, S21 Plus a S21 Ultra

  1. Stiskněte a podržte Side button a Volume Down současně, dokud neuvidíte nabídku napájení.
  2. Klepněte Power off.
  3. Dalším klepnutím na tlačítko Vypnout telefon vypnete. Zařízení se nyní vypne.
Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit tlacitko bixby? Jakmile je nainstalujete, můžete si změnit Bixby tlačítko například na vaši oblíbenou aplikaci. Změna tlačítka se provádí v nastavení Bixby asistenta. Tlačítko může fungovat buď klasickým jedním stisknutím anebo taky dvojklikem. Podmínka je ale to, že minimálně k jedné z těchto možností bude Bixby asistent přiřazen.

Jak vypnout Bixby s21?

Na obrazovce Nastavení přejděte dolů na tlačítko Bixby a klepněte na něj. Na obrazovce Bixby uvidíte dvě možnosti. Zvolte možnost "Neotevírejte nic", abyste deaktivovali tlačítko Bixby. Pokud nevidíte ikonu ozubeného kolečka, pravděpodobně se zobrazí tlačítko s více možnostmi reprezentované třemi tečkami.

By Dacy Delekta

Kdo je Cortana? :: Jak vypnout Bixby s9?
Užitečné odkazy