Domovská stránka > J > Jak Ovládat Bixby?

Jak ovládat Bixby?

Používání Bixby je docela jednoduché: stačí mluvit do telefonu. Můžete jej nastavit na hlasové probuzení, pokud chcete aplikaci spustit spuštěním „Hi, Bixby“, nebo můžete při mluvení podržet tlačítko Bixby. Můžete dokonce psát do Bixby, pokud je to spíše váš styl.

Přečtěte si více

Jak se zbavit Bixby?

Na obrazovce Nastavení přejděte dolů na tlačítko Bixby a klepněte na něj. Na obrazovce Bixby uvidíte dvě možnosti. Zvolte možnost "Neotevírejte nic", abyste deaktivovali tlačítko Bixby. Co je Watch Bixby? Pokud tuto funkci aktivujete, budete moci své chytré hodinky začít ovládat hlasem tak, že řeknete "Hi Bixby“ ve chvíli, kdy bude jejich displej zapnutý. Stiskněte ikonu Nastavení. Stisknutím ikony Aktivace hlasu tuto funkci aktivujte nebo deaktivujte.

Jak si nainstalovat Bixby?

Jakmile máte nainstalováno, můžete přejít k instalaci hlasového průvodce Bixby (stahujte zde). Nainstalujte jej, následně podržte prst delší dobu na ploše a vyberte položku Nast. domovské obrazovky a otevřete Nastavení Hello Bixby. Následně je třeba telefon restartovat. Jak nastavit tlacitko Bixby? Jakmile je nainstalujete, můžete si změnit Bixby tlačítko například na vaši oblíbenou aplikaci. Změna tlačítka se provádí v nastavení Bixby asistenta. Tlačítko může fungovat buď klasickým jedním stisknutím anebo taky dvojklikem. Podmínka je ale to, že minimálně k jedné z těchto možností bude Bixby asistent přiřazen.

Jak nastavit Bixby Routines?

Klepněte a podržte ikonu Bixby Routines. Chcete-li usnadnit přístup k rutinním funkcím Bixby, můžete na obrazovku aplikace telefonu přidat ikonu. V aplikaci Bixby Routines klepněte na Další možnosti (tři svislé tečky) a potom klepněte na Nastavení. Pak použijte přepínač. Jak vypnout Bixby Home? Pokud tedy službu Bixby, která poslouchá zatím jen rozkazy v angličtině a korejštině, nechcete používat, pak stačí aplikaci Bixby Home aktualizovat na poslední verzi v obchodě Galaxy Apps a následně v ní tlačítko Bixby vypnout.

Jak se vypina S21?

Jak vypnout nebo restartovat Samsung Galaxy S21, S21 Plus a S21 Ultra. Nyní uvidíme druhou možnost. Další možností, kterou máte, je zapnout a vypnout telefon tradičním způsobem. Stiskněte boční tlačítko zapnutí / vypnutí na několik sekund. Jak vypnout Samsung a52? Současným stisknutím pořídíte snímek obrazovky. Současným stisknutím a podržením vypnete zařízení.

Také, jak restartovat samsung a52?

Hard reset telefonu Samsung a dalších zařízení na operačním systému Android je o něco jednodušší. Stačí držet souběžně zamykací tlačítko a tlačítko na zvyšování hlasitosti přibližně po dobu 10 vteřin. Telefon po restartu opět naběhne v normálním režimu a budete moci pokračovat dál v práci s telefonem.

By Wilscam Manoish

Jak zapojit dokovací stanici? :: Kdy se používá hashtag?
Užitečné odkazy