Domovská stránka > C > Co Nesmí Do Odbaveného Zavazadla?

Co nesmí do odbaveného zavazadla?

„V odbavených zavazadlech se nesmí převážet žádné zakázané předměty, zbraně, výbušniny ani jejich imitace,“ vysvětluje Kateřina Pavlíková z Letiště Praha. Naopak veškerá elektronika (tablety, notebooky, fotoaparáty a další), powerbanky a lithiové baterie či elektronické cigarety patří pouze do příručního zavazadla.

Přečtěte si více

Co se nesmí do letadla?

Na palubu letadla si s sebou můžete vzít: tekutiny v balení o maximálním objemu 100 mililitrů. Všechna balení musí být umístěna v jednom průhledném uzavíratelném plastovém sáčku o maximálním objemu 1 litr na osobu. Léky, kapky nebo jiné tekutiny nezbytné pro léčební účely. Co smí být v příručním zavazadle? Tekutiny - šampon na vlasy, parfém, nápoje, tekuté léky, make-up.. Gely - Zubní pasta, gel na vlasy, dezinfekce rukou.. Tekutiny, gely a aerosoly jsou povoleny v příručním zavazadle, musí však být v lahvičkách o objemu 100ml a menší a dohromady se musí vejít do průhledného vaku o objemu ne větší než 1 litr.

Lidé se také ptají, co nesmí do letadla smartwings?

i) Cestující dále nesmí z bezpečnostních důvodů přepravovat v kabině letadla následující předměty: nože (všech délek čepelí), nože na otevírání dopisů, nůžky (všech velikostí), zbraně popř. Co vyndat při kontrole na letišti? Vyndejte ze svého kabinového zavazadla kameru či laptop a nečekejte, až k tomu budete vyzvaní. Vyndejte i veškeré tekutiny či gely. Mějte je předem připravené v lahvičkách o maximálním objemu 100 ml a uložené v průhledném zapínacím sáčku. Jinak vás s žádnou tekutinou za kontrolu nepustí.

Co si můžu vzít do letadla 2022?

Co můžete přibalit do kabinového zavazadla

  • fotoaparát, kamera, tablet, notebook a další elektronická zařízení
  • peníze, cestovní pas a další cennosti.
  • jedna další vrstva oblečení pro případ zimy.
Co si vzít s sebou do letadla na dlouhý let? Během dálkového letu by mělo být v příručním zavazadle na dosah pár věcí: Například špunty do uší, prášky na spaní, voda, žvýkačky, sluchátka, kniha, polštářek pod krk a mnoho dalších věci, které vám pomohou čas v letadle zpříjemnit. To, co si s sebou příručního zavazadla zabalíte, je samozřejmě vaše osobní záležitost.

Jak Prepravit Slunecnik letadlem?

Standardní deštníky povoleny v příručním i odbaveném zavazadle, deštníky a slunečníky větších rozměrů a s ostrým hrotem povoleny pouze v odbaveném zavazadle. V příručním zavazadle zakázáno, povoleno pouze v odbaveném zavazadle. Jak udělat check in smartwings? Check-in na letišti je zdarma a přepážky jsou otevřeny 45–120 minut před odletem. Online odbavení je možné na odletech z Prahy, Londýna, Moskvy a Malagy. Odbavit se můžete 60 minut až 30 hodin před odletem.

Podle toho, jak s kočárkem do letadla?

S kočárkem dojedete až k letadlu, kde jej personál letecké společnosti uloží do zavazadlového prostoru. Tato služba je obvykle zdarma. Kočárek do letadla ve většině případů kvůli nedostatku prostoru vzít nelze, nicméně vždy záleží na domluvě s konkrétní leteckou společností.

By Merritt Chitrik

Jaké léky si mohu vzít do letadla? :: Jak oznacit zprávu jako Neprectenou WhatsApp?
Užitečné odkazy