Domovská stránka > J > Jak Označit Více Řádku Najednou?

Jak označit více řádku najednou?

Chcete-li v přehledu dat vybrat více než jeden řádek, klikněte na jeden řádek, podržte klávesu Control (Windows) nebo Command (Mac) a poté vyberte ostatní řádky, které chcete upravit nebo odstranit.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak vypnout scroll lock v excelu?

Vypnutí funkce Scroll Lock

  1. Pokud klávesnice nemá klávesu Scroll Lock, klikněte na počítači na Tlačítko Start > Nastavení > Usnadnění přístupu > klávesnice.
  2. Kliknutím na tlačítko Klávesnice na obrazovce ji zapněte.
  3. Když se na obrazovce zobrazí klávesnice, klikněte na tlačítko ScrLk.
Jak zvýraznit řádek v Excelu? 1. Otevřete list, který automaticky zvýrazní řádek a sloupec aktivní buňky, klikněte pravým tlačítkem na kartu listu a vyberte Zobrazit kód z kontextové nabídky. 3. Poté stiskněte tlačítko Další + Q klávesy společně pro návrat do listu, nyní, když vyberete buňku, byl zvýrazněn celý řádek a sloupec této buňky.

Jak obarvit řádky v Excelu?

Klikněte na Formát. V dialogovém okně Formát buněk klikněte na kartu Výplň. Vyberte pozadí nebo barvu vzorku, kterou chcete použít pro stínované řádky, a potom klikněte na OK. Pokud jde o to, jak obarvit buňku v excelu? Vyberte buňku nebo oblast buněk, kterou chcete formátovat. Klikněte na Domů > ikona pro otevření dialogu Formát buněk nebo stiskněte Ctrl+Shift+F. Na kartě Výplň v části Barva pozadí vyberte požadovanou barvu.

Když to vezmeme v úvahu, jak psát pod sebe?

Stačí zmáčknout Alt + Enter. Jak vložit text do Excelu? Po instalaci Kutools pro Excel, prosím, postupujte takto:(Zdarma ke stažení Kutools pro Excel nyní!) 1. Vyberte rozsah, do kterého chcete přidat text, a poté klikněte Kutools > Text > Add Text. 2, Add Text Zobrazí se dialogové okno a zadejte zadaný text a určete určitou pozici, do které chcete text vložit do polí.

Když to vezmeme v úvahu, jak ukotvit příčky v excelu?

Ukotvení sloupců a řádků

  1. Vyberte buňku pod řádky a napravo od sloupců, které mají zůstat při posouvání stále zobrazené.
  2. Vyberte Zobrazení > Ukotvit příčky > Ukotvit příčky.
Jak vložit konec stránky? Přejděte na Rozložení > konce > stránky.
  1. Klikněte nebo klepněte do dokumentu, kde chcete zalomit stránku.
  2. Zvolte Vložení > Konec stránky.

Jak ukončit řádek?

Konec řádku vložíme klávesovou zkratkou "Shift + Enter". Kdybychom používali konec řádku na místě, kde má být konec odstavce, mohlo by se stát, že se mezery v řádku špatně zvětší.

By Charmaine

Jak napsat 2 odmocninu? :: Jak udělat dva řádky v Excelu?
Užitečné odkazy