Domovská stránka > J > Jak Vypnout Iphone 7 Plus?

Jak vypnout iPhone 7 Plus?

Jak zapnout a vypnout telefon

  1. Zapněte telefon: Stiskněte a podržte tlačítko Zapnout/Vypnout, dokud se nerozsvítí displej.
  2. Zadejte PIN kód: Pokud zadáte nesprávný PIN kód třikrát po sobě, SIM karta se zablokuje. SIM kartu odblokujete zadáním kódu PUK.
  3. Vypněte telefon: Stiskněte a podržte tlačítko Zapnout/Vypnout.

Přečtěte si více

Jak vypnout iPhone se?

3.Vypněte telefon:

  1. Stiskněte a podržte tlačítko Zapnout/Vypnout.
  2. Telefon vypnete posunutím ikony Vypnout doprava.
A další otázka, jak zchladit mobil? Níže uvádíme několik jednoduchých tipů, jak telefon během několika minut ochladit.
  1. Přestaňte na chvíli telefon používat.
  2. Držte se dál od tepla.
  3. Snižte jas obrazovky.
  4. Zavřete aplikace na pozadí
  5. Zakažte nepoužívané funkce připojení
  6. Vypněte vysoce výkonný nebo herní režim.
  7. Zahřívání během nabíjení?

Jak se chladí mobil?

Mobily totiž na rozdíl od počítačů nemají vlastní chlazení. A přebytečné teplo je třeba odvádět, ať už vzniká jakkoli. V počítačích a noteboocích řeší problém zahřívání ventilátory, ale telefony nic takového nemají a pro chlazení se spoléhají jen na okolní vzduch. Podle toho, jak zahrát mobil? Použijte GPS během hodin. Nechte mobilní telefon vystavit vysoké teploty (vystaveno slunci). Nabijte telefon pomocí rychlé nabíjení může to způsobit, že se zařízení velmi zahřeje. Používání mobilního telefonu zatímco to načítáme.

Jak lépe chladit notebook?

Podložky s větrákem se hodí zejména u notebooků, které mají ve spodní části otvory pro výstup tepla. Je zbytečné větrákem ochlazovat spodní část notebooku, která nemá žádné otvory. Větrák zajistí lepší chlazení a je tedy vhodný pro herní notebooky. Myslím, že se vyplatí si připlatit za podložku s větrákem. Jak vyřešit přehřívání procesoru? Proti přehřívání vám pomůže volná cesta pro vzduch skrz počítač/notebook, ale nezapomeňte očistit i ventilátory a chladiče, které mají za cíl chladit procesor, grafickou kartu a zdroj. Pokud je na nich nános prachu, nebudou fungovat dobře.

Jak odstranit prach z notebooku?

Klávesnici nejprve zbavte nečistot pomocí štětce a následně použijte stlačený vzduch. Ten foukejte od jednoho rohu ke druhému, abyste si prach zbytečně nešířili do již ošetřených částí. Po vyfoukání stlačeným vzduchem můžete klávesy ještě jednou přemést štětcem. Když to vezmeme v úvahu, co se stane při továrním nastavení? Obnova do továrních hodnot je operace, během které dojde ke smazání všech dat, aplikací a nastavení. Dostane se do stavu v jakém byl při rozbalení z krabičky. Jedná se o doporučený krok, pokud nějaká funkce telefonu nefunguje i přes její správné nastavení.

Pokud jde o to, co se stane kdyz dám telefon do tovarniho nastaveni?

Při obnovení továrního nastavení budou z telefonu odstraněna veškerá data. Data uložená v účtu Google budou obnovena, všechny aplikace však budou odinstalovány a jejich data vymazána. Resetování do továrního nastavení může trvat až hodinu. Nabijte telefon alespoň na 70 %.

By Esbensen Diers

Jak se dostat na iPhone? :: Jak zabránit přehřívání iPhonu?
Užitečné odkazy